Joroisten Musiikkipäivillä 2020 kuullaan Euroopan kantaesitys

Joroisten Musiikkipäivien 43. kesä sijoittuu ajalle 24.7.-2.8. 2020. Luvassa on jälleen tähtiloistetta kartanoissa, kirkoissa ja muissa alueen erikoisissa esiintymispaikoissa. Festivaalin ohjelmisto kattaa laajan valikoiman musiikin eri tyylilajeja barokista oopperaan ja tangosta jazziin. Lauluyhtyeet ja kuorot pääsevät tänä vuonna vahvasti esille.

Konserttikohtaisten lippujen lisäksi tarjoamme kolme erilaista festivaalipassia: Passi Piccolo sisältää neljä konserttia ajalla 24.-27.7. Passi Mezzolla pääsee viiteen konserttiin 30.7.-2.8. Passi Grande sisältää kaikki 17 maksullista konserttia.

Klassisen musiikin kokemusta ja huippuosaamista edustavat Bayreuthin Musiikkijuhlien suomalaistähti Camilla Nylund sekä Mestarit, baritoni Jorma Hynninen ja basso Jaakko Ryhänen. Nuoria nousevia tähtiä ovat mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto ja vuoden 2019 Mirjam Helin -laulukilpailun voittaja Stefan Astakhov.

Aivan uutta Joroisten Musiikkipäivillä on stand up -komiikan ja musisoinnin yhdistäminen, jota toteuttavat Ismo Leikola & Muusikot avaustapahtumassa. Uutta on myös tanssitapahtuma, jonka lavalle nousevat Sami Pitkämön orkesteri ja Johanna Försti.

Muita tunnettuja nimiä ovat mm. lauluyhtye Club For Five, Suomen ykkösjazz-artisti Timo Lassy, legendaarinen Jorma Uotinen ja huippusuosioon noussut Maustetytöt.

Joroisten Musiikkipäivien 2020 huipennuksena kuullaan George Gershwinin kesken jäänyt kuoroversio teoksesta Rhapsody in Blue, jonka on sovittanut loppuun Michael Fennelly. Teoksen kantaesitys on toukokuussa New Yorkissa ja Euroopan ensiesitys kuullaan Joroisten urheilutalolla lauantaina 1.8. klo 20. Lavalle nousevat Jyväskylä Big Band solisteinaan Elena Mîndru ja Tuomas J. Turunen sekä Kamarikuoro Cantinovum. Rhapsody in Blue -osuuden pianosolistina on itse Michael Fennelly.

Lastentapahtumat ja Toritapahtuma julkaistaan myöhemmin.

UUTISET

Tiedote: Festivaalin valmistelut jatkuvat edelleen

| Uutiset | No Comments

7.4.2020 Valmistaudumme edelleen järjestämään festivaalin normaalisti. Seuraamme kuitenkin viranomaisten tiedottamista koronaepidemian hillitsemiseksi asetettavista rajoituksista ja toimimme annettujen ohjeiden mukaisesti. Kerromme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme ja somekanavissamme. Päivitämme tilanteen seuraavan kerran 27.4.

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN: VALMISTAUTUMINEN JOROISTEN MUSIIKKIPÄIVIIN JATKUU NORMAALISTI

| Uutiset | No Comments

  Joroisten Musiikkipäivät ajoittuu heinä-elokuulle. Valmistaudumme järjestämään festivaalin normaalisti. Seuraamme kuitenkin viranomaisten tiedottamista ja toimimme annettujen ohjeiden mukaisesti. Kerromme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme ja somekanavissamme.  

Uudet festivaalipassit Piccolo, Mezzo ja Grande

| Uutiset | No Comments

Voit ostaa Joroisten Musiikkipäiville festivaalipassin, jolla koet enemmän ja säästät rahaa. Festivaalipassit ovat myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa.  Lippupisteen mobiili- tai printtilippu vaihdetaan passiin joko festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen), joka aukeaa 4.5. tai…

George Gershwinin Rhapsody in Blue -teoksen kuoroversio saa Euroopan kantaesityksensä Joroisten Musiikkipäivillä

| Uutiset | No Comments

Nimet George Gershwin, Georg Ots, Ismo Leikola, Suomen Kanttorikuoro, Timo Lassy, Stefan Astakhov viimeistelevät Joroisten Musiikkipäivien ohjelman 2020. Muun muassa Porgy & Bess -oopperasta tunnettu maailmankuulu yhdysvaltalainen säveltäjä George Gershwin…

Tutustu
tapahtumiin

Tutustu
tapahtuma-
paikkoihin

Tutustu
artisteihin

Osta
liput

TAPAHTUMAT JA KONSERTIT

OSTA LIPUT

Konserttiliput myynnissä osoitteessa lippu.fi.

Finnair_Plus_pisteilla_220x125

Joroisten Musiikkipäivät -toimisto

Lippuja saat myös Joroisten Musiikkipäivien festivaalitoimistosta. Avoinna kesäaikaan arkisin klo 10 – 15.

Joroisten Musiikkiyhdistys ry
Mutalantie 2
79600 Joroinen
puh. 040 764 6990
info@joroinenmusicfestival.fi

SEURAA MEITÄ SOMESSA

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

YHTEISTYÖKUMPPANIT