Julistekilpailu — Joroisten Musiikkipäivät 40 vuotta

Joroisten Musiikkipäivät — Joroinen Music Festival jatkaa uudistumistaan ja kasvuaan vuonna 2017. Kesällä 2016 ohjelmiston laajennuksen myötä toteutettu Joroinen Artists Exhibition saa nyt jatkoa. 40-vuotisjuhlavuoden merkeissä lanseeraamme Julistekilpailun.

Oletko idearikas ja luomisvoimainen? Haluaisitko saada esille oman kädenjälkesi osaksi perinteikkään, mutta dynaamisen festivaalin juhlavuotta?

Kilpailu on kaikille avoin.

Miksi juuri juliste?

Koska juliste on myös taidelaji. Tyyli on täysin vapaa. Julisteen aiheena tulee olla yksi kesän 2017 Joroisten Musiikkipäivien konserteista. Sisältönä voi olla esiintyjä tai esiintyjät, konserttipaikka tai sen tunnelma, yksityiskohdat tai kokonaisuudet, modernia tai vintage-henkistä… ihan mitä tahansa, kunhan se tuntuu oikealta juuri sinusta.

Palkinto

Voittaja saa 2 vapaalippua valitsemaansa konserttiin Joroisten Musiikkipäivillä (ei vaihdettavissa rahaksi) sekä 300 euroa rahaa (Suomen lainsäädännön mukaisesti verotettavaa tuloa, voittaja voi myös laskuttaa y-tunnuksella).

2. ja 3. sijoille tulleet saavat palkinnoksi 2 vapaalippua valitsemaansa konserttiin Joroisten Musiikkipäivillä.

Näkyvyyttä kymmenille tuhansille silmäpareille!

Voittajan työ + 15 muuta finaaliin valittua työtä muodostavat Juhlavuoden Julistenäyttelyn, joka on esillä Joroisten Jari-Pekka-liikenneasemalla. Näyttelyn aukioloaikana sen tulee kohtaamaan kymmenet tuhannet liikenneasemalla vierailevat ihmiset.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 12.4.2017 – 10.6.2017. Kilpailuun ilmoittaudutaan viimeistään 20.5.2017 sähköpostilla osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi. Kilpailutyön on oltava samassa osoitteessa viimeistään 10. kesäkuuta 2017 klo 23.59.

Kilpailun järjestää Joroisten Musiikkipäivät.

Ilmoittautumiset ja kilpailutöiden palautukset: info@joroinenmusicfestival.fi

Lue säännöt