Barokkiyhtye Baccano

Aikakauden soittimia käyttävä Baccano-barokkiyhtye on maamme eturivin barokkimuusikoista koostuva yhtye, joka on vuodesta 2002 esiintynyt laajalti ympäri Suomea. Sen jäsenet ovat yhdessä ja erikseen esiintyneet merkittävimmillä kotimaisilla musiikkijuhlilla, konsertoivat eri yhtyeiden jäseninä ympäri Eurooppaa ja soittavat mm. maamme vanhan musiikin orkestereiden soolosoittajina.

Baccanoa on kuultu mm. Klassinen Hietsu -konserttisarjassa, Sysmän Suvisoitossa, Lahden Urkuviikoilla, Rauma Festivo- musiikkijuhlilla, Sibelius-Akatemian konserttisarjassa, Kirkko soikoon –festivaalilla, Uudenkaupungin Crusell-viikolla, Oulunsalo Soi –musiikkijuhlilla, Oulaisten musiikkiviikoilla, Kaustisen Kamarimusiikkiviikolla, Vantaan Barokissa, Tampere-talossa, Espoon Sellosalissa, Kauniaisten Uudessa Paviljongissa, Paraisten Urkupäivillä, Kymijoen Lohisoitossa, Hauhon musiikkijuhlilla ja Sastamala Gregoriana -festivaalilla.

Vuonna 2010 Baccano konsertoi Italiassa Perugiassa ja Castelmuziossa.
Baccanon napolilaista barokkimusiikkia sisältävä ensilevy julkaistiin Alba-levymerkillä vuonna 2011.

Suomen Kulttuurirahasto ja Alfred Kordelinin säätiö ovat tukeneet Baccanon toimintaa.

Yhtyeeseen kuuluvat:

Hanna Haapamäki, nokkahuilu
Anni Elonen
, viulu
Jussi Seppänen
, sello
Eero Palviainen
, luuttu

Baccano esiintyy Joroisten Musiikkipäivillä perjantaina 30.7. klo 15 Järvikylän kartanossa järjestettävässä konsertissa Café Zimmermann – Bachia ja kahvia.