Bavarian Opera Academyn ooppera-workshop Musiikkipäivien mestarikurssina

Bavarian Opera Academy tuo Oopperaworkshopin sekä Oopperakoelaulun Joroisten Musiikkipäiville 25.–27.7.2018.

Information in English is available on the event page Bavarian Opera Academy Opera Workshop and Audition.

Workshop on suunnattu jo ammatissa toimiville oopperalaulajille sekä jo pitkällä lauluopinnoissaan oleville nuorille lahjakkuuksille, joilla on potentiaalia kansainvälisen laulajanuran tekemiseen.

Kurssin keskeisinä sisältöinä ovat koelauluihin valmistautuminen, sopivan ohjelmiston valinta, esitettävän aarian tekstin sisäistäminen ja ilmaisu. Kurssin huipentaa koelaulu Tanskan kuninkaallisen oopperan Casting Directorille,
Franziska Kaiserille ja hänen antamansa palaute.

Bavarian Opera Academy on suomalaisen ooppera-agentin, Kalle Koiso-Kanttilan syksyllä 2017 Saksaan perustama koulutuskeskus, joka järjestää kuukausittain workshoppeja nuorille laulajalahjakkuuksille. Kurssien tarkoituksena on rakentaa siltaa laulajien ja oopperatalojen välille ja auttaa nuoria laulajia työllistymään kansainvälisessä oopperamaailmassa. Kaikki kauden 2017/2018 kurssit ovat olleet erittäin suosittuja, minkä vuoksi workshop on päätetty järjestää nyt myös Suomessa. Kalle Koiso-Kanttila toimii myös kurssin opettajana.

Joroisten Musiikkipäivillä oopperaworkshop toteutetaan 25.–27.7.2018. Joroisten seurakuntatalolla. Kahden opetuspäivän (25.–26.7.) jälkeen kurssilaiset esiintyvät pe 27.7. klo 12 alkaen loppukonsertissa, joka on samalla koelaulutilaisuus.

Lisätietoja: Workshopin sisältö ja ilmoittautumisohjeet

Yleisöllä on mahdollisuus seurata opetusta maksutta. Lisätietoja opetuksen aikatauluista löytyy tapahtumasivulta.

Loppukonsertin liput (25 €): lippu.fi

Tiedustelut workshopin sisällöistä: Kalle Koiso-Kanttila, info@opera-audition.com, +49 176 24008199

Tiedustelut Joroisten palveluiden osalta: info@joroinenmusicfestival.fi

www.ioa-management.comwww.bayerische-opernakademie.de