Christian Juslin

Tenori Christian Juslin on valmistunut Sibelius Akatemian kirkkomusiikin osastolta pääaineenaan laulu. Juslin on opiskellut oopperalaulua Björn Blomqvistin, Peter Lindroosin ja Jorma Hynnisen johdolla. Hän on lisäksi osallistunut myös Jeffrey Goldbergin ja Bruno Polan mestarikursseille.

Christian Juslin debytoi Tukholman Folkoperassa vuonna 2000 La Traviatan Alfredon roolissa, minkä jälkeen häntä kuultiin myös Macbethin Macduffin ja Toscan Cavaradossin rooleissa. Viimeisimmistä ja tulevista oopperakiinnityksistä voidaan mainita mm. Madama Butterflyn Pinkerton Tukholmassa, Toscan Cavaradossi Virossa ja USAssa sekä Kuningas Learin Reinmann Malmössä.

Juslin on monipuolinen muusikko, joka on oopperalavojen lisäksi työskennellyt myös kirkoissa urkurina sekä johtanut kuoroja ja orkestereita Suomessa ja muissa pohjoismaissa.

Christian Juslin on myös pidetty ja kysytty konsertti- ja oratoriosolisti. Hänen repertuaariinsa kuuluvat mm. Haydnin Schöpfung, Beethovenin 9. sinfonia, Pärtin St John Passio, Händelin Messias-oratorio, Mozartin Requiem, Kruunajaismessu, C-molli messu, Saint-Saënsin Jouluoratorio ja Verdin Requiem. Juslin on konsertoinut Pohjoismaiden lisäksi mm. Kiinassa, Singaporessa, Italiassa, Saksassa ja Itävallassa.

Joroisten Musiikkipäivillä Christian Juslin esiintyy Teatro Productionsin Wagner-musiikkidraamassa Kaipuun syleilystä autuuden valoon Varkaudessa Warkaus-salissa 21.7. klo 18

Osta liput >>

ja Rantasalmella Tornado-salissa 22.7. klo 19.

Osta liput >>