Hanki Festivaalipassi tai Viikonloppupassi, koe enemmän ja säästä reilusti rahaa!

Mahtavaa musiikkitarjontaa Joroisissa ja naapurikunnissa, kymmenen päivän ajan!

Joroisten Musiikkipäivät on perinteikäs tapahtuma, joka on levittäytynyt kuuden kunnan alueelle, Joroisten ollessa selkeä keskuspaikka.

Konsertti- ja tapahtumapaikkoja on tänä kesänä kaikkiaan kahdeksantoista. Usealla paikkakunnalla toimiminen tuo lisää yleisöä, vahvistaa konserttipalveluita kullakin paikkakunnalla ja lisää itse Musiikkipäivien vaikuttavuutta alueella. Haasteena on se, että kullakin paikkakunnalla Joroisten Musiikkipäiviksi mielletään ne oman paikkakunnan konsertit, ei juuri muuta.

Toiminnan keskittäminen yhdelle paikkakunnalle, Joroisiin, voisi helpottaa kokonaisuuden hahmottamista, mutta johtaisi helposti tapahtuman marginalisoitumiseen. Luontainen yleisöpotentiaali pienenisi ja jos näivettymisen kierrettä haluttaisiin välttää, kasvaisi tarve yhä tunnetumpien esiintyjien saamiseen festivaalille. Kulut, riskit ja rahoitustarve kasvaisivat.

Näistä syistä olemme valinneet strategiaksemme kasvun tien, laajentumisen kuuden kunnan alueelle.

Vaikka kesäinen Suomi on täynnä erilaisia tapahtumia, muodostaa Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto, esiintymispaikat ja -paikkakunnat omaleimaisen ja vahvan kokonaisuuden, josta kannattaa ottaa enemmänkin irti, kuin vain yhden konsertin verran. Jotta voisit nauttia laadukkaasta ja viihdyttävästä musiikista edullisesti viikonlopun tai peräti kymmenen päivän ajan, olemme kehittäneet kaksi erilaista ”sarjalippua” Joroisten Musiikkipäiville.

Festivaalipassi kuulostaa tosi heavy userin ”käyttöliittymältä”, mutta pieni laskutoimitus avaa ymmärtämään, miten edullisesta tuotteesta on kyse, jos olet kiinnostunut osallistumaan useampiin konsertteihimme.

Festivaalipassilla, jonka hinta on 190 €, sinulla on pääsy kaikkiin 14 maksulliseen konserttiimme, joiden pääsylippujen yhteishinta muutoin olisi 595 €! Ja musiikinnälkää voit vielä täydentää lukuisissa ilmaiskonserteissamme!

Vähemmän aikaa vievän, mutta silti todella mahtavan elämyspaketin, saat ostamalla Viikonloppupassin.  Viikonloppupassi 1:n (19.-21.7.) konserttipakettiin kuuluvat Waltteri Torikan ja Savonlinna-kvartetin konsertti Leppävirran kirkossa, Virva Puumalan ja Juho Lepistön konsertti Joroisniemen kartanossa, Andrea Carén ja Savonlinnan Big Bandin Frank Sinatra Tribute Warkaus-salissa sekä Karita Mattilan ja Ville Matvejeffin konsertti Juvan kirkossa.

Viikonloppupassi 1:n hinta on 100 € ja säästät näiden konserttien pääsylippujen hinnoissa 45 €!

Viikonloppupassi 2.:lla (26.-28.7.) voit osallistua neljään konserttiin: Jaakko Kuusisto Järvikylän kartanossa, Noitanaisia-Musikaaliooppera Ravintola Leppäkertussa, Aarne Pelkonen, Iiro Rantala ja Jukka Perko Kartanogolfissa Joroisissa sekä Monica Groop ja Kirill Kozlovsky Joroisten kirkossa.

Viikonloppupassi 2:n hinta on 90 € ja säästät näiden konserttien pääsylippujen hinnoissa 40 €!

Oman pienen kokonaisuutensa ohjelmistossa muodostaa Joroisten OMA osuuskunnan 100 v -juhlavuoden kunniaksi yhteistyössä lauantaina 27.7. järjestettävä juhlatapahtuma, jossa esiintyvät Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis, ANNA ja Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys.

Lämpimät onnittelut 100-vuotiaalle OMA osuuskunnalle!

Suuri joukko hienoja taiteilijoita ja Musiikkipäivien omaa väkeä, ovat valmistaneet alueen asukkaille, vapaa-ajan asukkaille sekä tänne matkaaville turisteille kymmenen päivän elämysmatkan musiikin eri tyylilajeihin.

Tervetuloa nauttimaan Joroisten Musiikkipäivistä 2019.

Jan Hultin

Taiteellinen johtaja/tuottaja