Tiedote 13.5.2016

Ismo Alangon ja Waltteri Torikan konsertteihin helposti myös bussilla Mikkelistä ja Juvalta

Heinäkuussa järjestettävän Joroisten Musiikkipäivät -festivaalin tapahtumista kahteen pääsee nyt myös bussilla. Yhteistyössä Savonlinjan kanssa järjestetyt kyyditykset suuntaavat huippusuositun baritonin Waltteri Torikan konserttiin 26.7. Joroisten kirkkoon sekä rocklegenda Ismo Alangon rouhealle tehdashallikeikalle 30.7. Joroisten U-Contiin. Tämä antaa yleisölle mahdollisuuden nauttia musiikkielämyksestä ilman huolta kuljetuksista.

Konserttibussit starttaavat Mikkelin matkakeskuksen tilausajopysäkiltä Mannerheimintiellä ja kyytiin pääsee myös Juvan ABC:ltä. Konserttien jälkeen paluumatka kulkee samaa reittiä. Kyyditykset ja konserttiliput voi ostaa kätevästi pakettina Savonlinjan elämysmatkamyynnistä. Tarkemmat tiedot ja aikataulut selviävät Savonlinjan sivuilta tai puhelinpalvelusta numerosta 020 141 5505.

Musiikkipäivien toimisto Joroisissa on avattu ja Paula Koivuniemen liput tulivat myyntiin

Joroisten Musiikkipäivät -toimisto on avattu. Lippuja Joroisten Musiikkipäivät -tapahtumiin saa siis koko kesän ajan myös Musiikkipäivien omalta toimistolta Joroisista joko käymällä paikan päällä osoitteessa Mutalantie 2, soittamalla numeroon 040 764 6990 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi. Toimisto on auki 2.8.2016 asti arkipäivisin klo 10–14.

Lippuja Joroisten Musiikkipäivät -tapahtumiin voi ostaa myös osoitteesta Lippu.fi sekä muista Lippupisteen myyntipisteistä. Lippuja voi ostaa ja lunastaa myös miltä tahansa R-kioskilta. Erilaiset lipunmyyntikeinot takaavat kaikille mahdollisuuden päästä nauttimaan monipuolesta Joroisten Musiikkipäivät -ohjelmistosta. Suurin osa Musiikkipäivien tapahtumista on nyt ostettavissa, sillä myös Paula Koivuniemen Pienen puun rock -konsertin liput ovat tulleet myyntiin.

Lisätiedot:

Marketta Kosunen
Tuotantoassistentti
Joroisten Musiikkipäivät
050 3814075
tuotantoassistentti@joroinenmusicfestival.fi

Jan Hultin
Taiteellinen johtaja/Tuottaja
Joroisten Musiikkipäivät
0400 483578
jan.hultin@joroinenmusicfestival.fi