Tiedote 15.6.2016

Artists 2016 Exhibition vie Joroisten Musiikkipäivät -artistit Jari-Pekka -liikenneasemalle

Ohjelmistoaan entisestään monipuolistaneen Joroisten Musiikkipäivät -festivaalin konsertit järjestetään tänä vuonna 23.–31.7.2016. Festivaalin tapahtumien kirjon avaa kuitenkin jo kesäkuussa Artists 2016 Exhibition -taidenäyttely, jossa tämän vuoden Musiikkipäivien taiteilijoita tulkitsee kuvataiteilija Hanski Niiranen. Näyttelyssä nähdään muotokuvia yhteensä yhdestätoista festivaalin esiintyjästä, muun muassa Waltteri Torikasta, Andrea Carèsta ja Juha Uusitalosta. Esillä on myös Niirasen muita töitä.

Artists 2016 Exhibition on nähtävillä 22.6.–14.8.2016 välisenä aikana liikenneasema Jari-Pekassa Joroisissa, valtatie 5:n varrella. Näyttelytilana liikenneasema on kiehtovan erikoinen – ideana onkin tehdä näyttelystä helposti saavutettava ja viedä se ”ihmisten pariin”. Taidokkaita muotokuvia voi siis pysähtyä ihastelemaan vaikka ohikulkumatkalla. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Muotokuvat ovat nähtävillä myös verkkonäyttelyssä osoitteessa http://www.joroinenmusicfestival.fi/nayttely.

Hanski Niiranen on  savonlinnalainen visuaalisen maailman moniottelija. Hän on tunnettu myös mainostoimisto HINKUn luovana johtajana.

Koko Joroisten Musiikkipäivät -ohjelmistoon voi tutustua osoitteessa http://www.joroinenmusicfestival.fi.

Lisätiedot:

Marketta Kosunen
Tuotantoassistentti
Joroisten Musiikkipäivät
050 3814075
tuotantoassistentti@joroinenmusicfestival.fi

Jan Hultin
Taiteellinen johtaja/Tuottaja
Joroisten Musiikkipäivät
0400 483578
jan.hultin@joroinenmusicfestival.fi