Tiedote 28.7.2016

Baritoni Gabriel Suovanen vakuutti Musiikkipäivillä

Huomenna ovat vuorossa Waltteri Torikan loppuunmyyty konsertti ja Andrea Carèn mestarikurssi.

Eilen Joroisten Urheilutalolla esiintynyt baritoni Gabriel Suovanen esitti yhdessä Kuopion Kaupunginorkesterin kanssa tulkintoja rakastetun virolaislaulaja Georg Otsin kappaleista. Tunteikas konsertti keräsi runsaasti kehuja ja kiitoksia.

Joroisten Musiikkipäivät on tunnettu myös laadukkaasta ilmaisohjelmistostaan, jota oli eilen tarjolla kahden tapahtuman verran. Joroisten seurakuntatalolla esiintyivät nuoret muusikot Juho Silventoinen ja Ida Koskinen, jonka jälkeen Maailman ilmatieteen järjestön pääsihteeri, meteorologian tohtori Petteri Taalas piti kiehtovan luennon ilmastonmuutoksesta.

Perjantaina Pavarottin perintöä ja loppuunmyyty Waltteri Torikka

Huomenna perjantaina huippusuosittu Waltteri Torikka esiintyy toisessa Musiikkipäivien konsertissaan yhdessä kitaristi Juha Savelan kanssa. Tämä Järvisydämessä nähtävä konsertti on ollut jo pitkään loppuunmyyty, mikä kertoo Torikan suuresta suosiosta.

Myös italialaistenori Andrea Carè esiintyy Musiikkipäivillä kahdesti. Carè oli yksi oopperalegenda Pavarottin viimeisistä oppilaista ja tulee perjantaina jakamaan oppejaan eteenpäin. Hän opettaa nuoria laulunopiskelijoita Joroisniemen kartanossa järjestettävällä mestarikurssillaan, joka on myös yleisölle loistava tilaisuus päästä tutustumaan laulamisen tekniikan ja tyylin saloihin. Mestarikurssi alkaa klo 15 ja sinne on yhä lippuja saatavilla Musiikkipäivien lipunmyyntipaikoista ja ovelta.

Ismo Alangon keikka täyttymässä hyvää vauhtia

 Ismo Alanko esiintyy lauantaina 30.7. U-Contin tehdashalliin rakennetulla lavalla. Tämän suomirockin legendan keikan myynti on myös hurjassa vauhdissa, sillä oman lippunsa on ostanut jo lähes 600 henkeä. Konsertin odotetaankin myyvän pian loppuun.

Lisätiedot:

Marketta Kosunen
Tuotantoassistentti
Joroisten Musiikkipäivät
050 3814075
tuotantoassistentti@joroinenmusicfestival.fi

Jan Hultin
Taiteellinen johtaja/Tuottaja
Joroisten Musiikkipäivät
0400 483578
jan.hultin@joroinenmusicfestival.fi

Ohjelmisto: http://www.joroinenmusicfestival.fi/

Aineistopankki: http://www.joroinenmusicfestival.fi/info/medialle/aineistopankki/