Tiedote 30.3.2016

Kesän uniikeimmat keikat: Ismo Alanko tehdashallissa ja Paula Koivuniemi taimitarhassa

Suomalaisen musiikin legendat Ismo Alanko ja Paula Koivuniemi tähdittävät 23.­–31.7.2016 järjestettävien Joroisten Musiikkipäivien viihdeosastoa. Erityisiksi heidän Joroisten Musiikkipäivät -konserttinsa tekee niiden ainutlaatuiset puitteet – Koivuniemi nimittäin esiintyy kasvihuoneessa ja Alanko tehdashallissa.

Rakastettu Paula Koivuniemi loistaa yhä Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpana tähtenä. Kaikki tunnistavat hänen upean, tumman äänensä, hehkuvan lavakarismansa ja tarttuvimmat hittikappaaleensa. Joroisten Musiikkipäivät hän valloittaa tiistaina 26.7.2016 yhteistyössä UPM Metsän kanssa järjestetyssä Pienen puun rock -konsertissa. Nimensä konsertti on saanut esiintymislavan erikoisesta sijainnista ­– se on nimittäin  rakennettu metsäpuiden tuotantoon tarkoitetun Taimitarhan kasvihuoneeseen.

Ismo Alanko julkaisi viime syksynä 23. studioalbuminsa ja huhtikuussa häneltä ilmestyy uusi, Pannaanko pakasteet pieneen pussiin -niminen EP. Edelleen särmikkäässä livekunnossa olevan Alangon rouhea show nähdään lauantaina 30.7.2016 joroislaisen U-Contin tehdashallissa, joka tarjoaa erinomaiset puitteet ainutlaatuiselle rock-elämykselle – särmää löytyy siis niin lavalta kuin puitteistakin!

Muita Musiikkipäivillä nähtäviä artisteja ovat muun muassa Waltteri Torikka, Andrea Caré, Tuuli Takala, Juha Uusitalo, Gabriel Suovanen ja Pepe Willberg. Koko ohjelmistoon voi tutustua osoitteessa www.joroinenmusicfestival.fi.

Lipunmyynti on auki osoitteessa Lippu.fi. Paula Koivuniemen konsertin liput tulevat myyntiin toukokuussa, mutta ennakkovarauksia voi jo tehdä osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi.

Lisätiedot:

Jan Hultin
Taiteellinen johtaja/Tuottaja
Joroisten Musiikkipäivät
0400 483578
jan.hultin@joroinenmusicfestival.fi