Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Joroisten Musiikkiyhdistys ry
Mutalantie 2
79600 Joroinen
Finland

2. Rekisteriasiat
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi
Joroisten musiikkipäivien uutiskirje

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Joroisten musiikkipäivien oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Joroisten musiikkipäivien mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Joroisten musiikkipäivien viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Kaupunki
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Sukupuoli
Ikä
Markkinointilupa

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan Joroisten Musiikkipäivien verkkosivujen kautta tapahtuvista vapaaehtoisista postituslistalle liittymisistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tiedot sijaitsevat Mail Chimp palvelimella, joka on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Jäsenrekisteri