Internationale ATK show on Klovneria-tanssiteatteriesitys ihmisen ja teknologian kohtaamisesta. Tietotekniikan ja sen sovellutusten päätähuimaava kehitys jakaa ihmisiä digiosaajiin ja heihin, joille teknologian käyttäminen on haastavaa, jopa ahdistavaa. Klovneriaa ja tanssiteatteria yhdistävä teos etsii koomisia pisteitä internetin käytön sukupolvisista toimijuuksista tavoitteena vapauttava naurun yhteiskokemus. Aihe saa hulluttelevan empaattisen käsittelyn, kun neljä epädiginatiivia menee kansainväliseen kansalaisopistoon suorittamaan ATK-ajokorttia.

Internationale ATK Shown esiintyjät ovat:

Johanna Keinänen
, koomikko, näyttelijä,  käsikirjoittaja, ohjaaja, tanssija, koreografi. Keinänen on tanssitaiteen maisteri, joka on toiminut Tanssiteatteri Minimissä vakituisena tanssitaiteilijana 1991-2006. Sen jälkeen hän on kirjoittanut ja toteuttanut näyttämötekstejä freelancerina. Keinäselle ilmaisussa oleellista on rytmi, ja välttämätöntä kommunikoivuus. Keinänen on ollut perustamassa teattereita (Tanssiteatteri Minimi, Tahtiteatteri) ja kehittämässä Ruokateatterin ainutlaatuista esityskonseptia.

Tuovi Rantanen, tanssija. Rantanen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta. Hän on työskennellyt tanssijana mm. Tanssiteatteri Hurjaruuthissa, Tanssiteatteri Minimissä, MAD Tanssimaistereissa ja Svenska Teaternissa, sekä koreografina Helsingin kaupunginteatterissa ja Kotkan kaupunginteatterissa. Rantanen on Varjoryhmän jäsen.

Liisa Ruuskanen, tanssija-koreografi-näyttelijä. Ruuskanen on tehnyt pitkän uran tanssija-koreografina ollen yksi kolmesta Tanssiteatteri Minimin perustajajäsenestä.

Hanna Terävä, klovni, sirkustaiteilija, tanssija. Terävä on valmistunut klovnerian maisteriksi Tukholman teatterikorkeakoulusta. Terävä on työskennellyt mm. Tanssiteatteri Hurjaruuthissa ja klovnina freelancerina.

Internationale ATK Show on osa Toritapahtuman ohjelmistoa. Toritapahtuma on ilmainen, ja se on torstaina 29.7. Joroisten kesätorilla klo 17 alkaen.