JOROISTEN MUSIIKKIPÄIVÄT JA FINNTRIATHLON JOROINEN KÄYNNISTÄVÄT YHTEISTYÖN TULEVANA KESÄNÄ

Joroisten Musiikkipäivät ja 35 vuotta täyttävä Finntriathlon Joroinen käynnistävät yhteistyön tulevana kesänä. ”Joroisten triathlon-viikonlopun siirtyminen viikolla eteenpäin mahdollistaa ajallisesti yhteisen pinnan kahden tapahtuman välille”, kertoo Musiikkipäivien taiteellinen johtaja Jan Hultin.

Finntriathlon Joroinen on Suomen vanhin triathlon-kilpailu, josta on muotoutunut todellinen suomalaisen kestävyysurheilun klassikko. Triathlon koostuu uinti-, pyöräily- ja juoksuosuuksista, joiden pituudet puolimatkan SM-kilpailussa ovat 1900 m, 90 km ja 21,1 km. Tulevan kesän tapahtuma on samalla 35-vuotisjuhla, jossa paremmuudesta kilpailevat niin kotimaiset triathlonhuiput kuin itseään vastaan kilpailevat kuntoilijatkin. Tarjolla on sarjoja myös lapsille.

”Finntriathlon on pitkään kosiskellut Musiikkipäiviä yhteistyökumppaniksi perinteisen iltatapahtuman järjestelyihin. Tänä vuonna tämä toive vihdoin toteutuu, kun kaksi perinteistä ja valtakunnallisesti tunnettua joroislaista tapahtumaa yhdistävät voimansa. Meillä on ilo ja kunnia solmia yhteistyösopimus, jossa Joroisten Musiikkipäivät vastaa ”Joroisten Teräsmieskisojen” iltajuhlasta, ja vielä kun kyseessä on 35-vuotisjuhlatapahtumamme, niin uskon, että yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi”, kertoo Finntriathlon Oy:n toimitusjohtaja Juuso Kutvonen.

Musiikkipäivien ohjelmassa triathlon-viikonlopun aikana on mm. tunnettujen oopperalaulajien (Elena Stikhina ja Tommi Hakala) konsertit, ainutlaatuinen Alppitorvikonsertti, Wagner-musiikkidraamaa, lastenkonsertteja ja juhlajumalanpalvelus. Lauantai-illan päättää JorMu Rock goes Triathlon -areenatapahtuma, jossa esiintyvät Aikakone sekä Maija Vilkkumaa.

”Yhteistyön käynnistyminen Triathlon-klassikkotapahtuman kanssa on todella upea asia. Tätä yhteistyömahdollisuutta olemme pohtineet jo vuosia ja nyt se vihdoin toteutuu. Tästä on iloa niin kummankin tapahtuman asiakkaille kuin myös meille järjestäjille”, toteaa taiteellinen johtaja Jan Hultin.

Joroisten Musiikkipäivien ohjelma Triathlon-viikonlopun aikana:

PE 20.7.
klo 12 Lastenkonsertti / Vesileppis Areena, Leppävirta (esiintyjä vahvistuu myöhemmin)
klo 15 Marko Ylönen, sello & Anastasia Injushina, piano / Koskenhovin kartano, Joroinen
klo 19 Tommi Hakala, baritoni & Kristian Attila, piano / Joroisten kirkko

LA 21.7.
klo 12 Lastenkonsertti / Varkaus (esiintyjä ja paikka vahvistuvat myöhemmin)
klo 16 Lastenkonsertti / Joroinen (esiintyjä ja paikka vahvistuvat myöhemmin)
klo 16.30 Alppitorvikonsertti Carlo Torlontano / Leppävirran kirkko
klo 18 Richard Wagner Musiikkidraama / Warkaus-sali, Varkaus
klo 21 JorMu Rock goes Triathlon: Aikakone – Maija Vilkkumaa / Finntriathlon-tapahtumateltta, Joroinen

SU 22.7.
klo 10 Juhlajumalanpalvelus / Joroisten kirkko
klo 12 Lastenkonsertti / Juva (esiintyjä ja paikka vahvistuvat myöhemmin)
klo 15 Elena Stikhina, sopraano – Hans-Otto Ehrstöm, piano / Leppävirran kirkko
klo 19 Richard Wagner Musiikkidraama / Tornado-sali, Rantasalmi

 

Lisätietoja:
Jan Hultin
Taiteellinen johtaja/tuottaja
Joroisten Musiikkipäivät
0400 483578
jan.hultin@joroinenmusicfestival.fi

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”http://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2102084&includeOnlybookable=false&xtmc=joroisten_musiikkip%C3%A4iv%C3%A4t&xtnp=1&xtcr=1″ text=”Osta liput >>” color_override=””]