Joroisten Musiikkipäivien uusi avaus: ensimmäiset oopperakaraoken SM-kilpailut

40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Joroisten Musiikkipäivät laajentaa ohjelmistoaan ensi kesänä. Uutuutena ohjelmistossa on oopperakaraoken SM-kilpailut. Alkukarsinnat pidetään 13.6. Helsingissä ja 11.7. Savonlinnassa.
Finaali järjestetään Joroisten Musiikkipäivillä 25.7. 2017 klo 19.00 Vesileppis Areenalla Leppävirralla.

Ainutlaatuinen yhdistelmä karaokeviihdettä, ooppera-aarioita ja musikaalisäveliä

Oopperakaraokessa mitellään SM-tittelistä nyt ensimmäistä kertaa. Finaali nähdään ja kuullaan Leppävirralla Vesileppis Areenalla osana Musiikkipäivien ohjelmistoa. Vesileppis Areena muuntautuu 25.7. illan ajaksi viihtyisäksi karaokemiljööksi, jossa katsojat voivat nauttia niin esityksistä kuin ravintolan palveluista.

Oopperakaraoken SM-kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat ooppera-aarioista ja musikaalisävelmistä kiinnostuneet. Levykirjasto sisältää yhteensä toista sataa ooppera-aariaa ja musikaalikappaletta.

Alkukarsinnat Helsingissä ja Savonlinnassa

Jos haluat osallistua jompaankumpaan alkukarsintaan ilmoita nimesi, yhteystietosi ja valitsemasi aaria (tai kaksi) osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi
Karsintojen ilmoittautumisajat:
Espan lava (13.6. klo 18): Ilmoittautuminen 12.6. klo 18.00 mennessä.
Savonlinna Panimoravintola Huvila (11.7. klo 21): Ilmoittautuminen 9.7. klo 24.00 mennessä.

Joroisten Musiikkipäivien nimeämä tuomaristo valitsee osallistujat Vesileppiksessä järjestettävään finaaliin.

Kilpailun säännöt ja tarkemmat ohjeet sekä palkinnot julkaistaan 20.5. osoitteessa: www.joroinenmusicfestival.fi/oopperakaraoke