Joroisten Musiikkipäiville 2020 ostetut liput

Tälle vuodelle suunniteltu Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto pyritään siirtämään kesään 2021 mahdollisimman pienin muutoksin.

Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian.

Lippurahojen palautusta voi hakea 30.9.2020 mennessä.

  • Lippupisteen myyntipisteistä, R-kioskeista tai Lippu.fi-verkkokaupasta ostettujen lippujen palautusohjeet avautuvat tästä. Toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta. Vallitsevasta tilanteesta johtuvan palvelun ruuhkautumisen vuoksi palautusten käsittelyssä on viivettä.
  • Festivaalitoimistosta tai Joroisten joulumyyjäisistä ostettujen lippujen palautuksista pyydämme ottamaan yhteyttä festivaalipäällikkö Karin Keiteliin (yhteystieto alla).
  • Suoraan Warkaus-Salista tai Hotel Oscarista Club For Five:n konserttiin ostetut liput: Hotelli ja konserttisali ovat koronatilanteen vuoksi toistaiseksi suljettuna. Hyvityksen voi käydä lunastamassa sitten, kun hotelli jälleen avautuu. Seuraa tilannetta Hotel Oscarin verkkosivuilta.

Suosittelemme odottamaan uuden ohjelmiston valmistumista. Ostetun lipun käyttäminen ensi vuoden vastaavassa konsertissa on sinulle edullisin vaihtoehto. Näin myös varmistat paikkasi seuraavilla Joroisten Musiikkipäivillä.

Lisätiedot:

Karin Keitel
karin.keitel@joroinenmusicfestival.fi
041 436 9346