Konsta Hietanen

Kovatasoisen Tähdet, tähdet -viihdeohjelman vuoden 2020 voittaja, uskomattoman monipuolinen laulaja-lauluntekijä Konsta Hietanen yhtyeineen saapuu esiintymään Joroisten Musiikkipäiville. Konsta Hietanen ihastutti ohjelmassa valovoimaisella esiintymisellään ja suvereeneilla tulkinnoillaan eri genrejen musiikkivalinnoista.

Lapsitähtenä aloittanut Konsta Hietanen on päätynyt musiikkiin näyttelijätyön ja urheilu-uran kautta. Hietanen voitti Tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja debytoi näyttelijänä Poika ja Ilves -elokuvassa 14-vuotiaana vuonna 1998. Lapsuuden jälkeen Hietanen loi lupaavan uran jalkapalloilijana. Jalkapallo vaihtui kuitenkin musiikkiin ja viime vuodet Hietanen on elättänyt itsensä musiikilla, tiiviisti keikkailemalla ja myös omaa musiikkia julkaisten. Näytteleminen on myös mukana monipuolisen tekijän elämässä ja parhaillaan Konsta Hietanen loistaa myös Salatut elämät -näyttelijäkaartissa. Tällä hetkellä musiikki on se, mitä mies haluaa tehdä ja kehittää itsessään, niin biisintekemistä kuin myös esiintymistä.

Konsta Hietanen esiintyy Joroisten Musiikkipäivillä 23.7. klo 21 Joroisissa Joroisten Areenalla (urheilutalo) konsertissa Konsta Hietanen