LIPUNMYYNTI ETENEE VAHVASSA MYÖTÄTUULESSA

Joroisten Musiikkipäivien tähtiä vilisevä monipuolinen ohjelmisto näyttää kiinnostavan yleisöä erityisen paljon. Joroisten Musiikkipäivien tuottaja ja taiteellinen johtaja Jan Hultin sanookin jännittävänsä enää vain sitä, miten monta festivaalin konserttia myydään loppuun. Juhla on jo kappalemääräisesti saavuttanut tämän vuoden lipunmyyntitavoitteensa.

Näiden konserttien lipunostajilla on jo kiire

Waltteri Torikan ja Savonlinna-kvartetin Leppävirran konsertti 20.7. on jo saavuttanut 500 lipun minimimyyntitavoitteen, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Andrea Carèn ja Savonlinna Big Bandin Frank Sinatra Tribute Warkaus-salissa 20.7. myy nyt kiivasta tahtia ja hyvät istumapaikat ovat jo kortilla. Karita Mattilan ja Ville Matvejeffin konsertti myydään täyteen aivan lähipäivinä. Kartanokonsertteihin halajavien kannattaa myös pitää kiirettä, sillä ne myydään vuosi toisensa jälkeen aina loppuun.

 

Näitä konsertteja suosittelemme

Pieksämäen Veturitorin Jormu-Bileisiin odotetaan runsasta väkimäärää keskiviikkona 24.7. Italomusaa soittava Bombastico avaa illan ja ”Tartu mikkiin” -Sami Hintsasen ja Mikael Saaren tähdittämä Jean S. revittelee tunnelman kattoon pitkällä ohjelmistollaan. Bileisiin saat S-etukortilla 3 €:n alennuksen ostaessasi lipun etukäteen Lippupisteen myyntikanavista ja Lippu.fi-palvelusta. Tapahtuma on K18. Katso näyte Bombasticon hillittömästä menosta tästä. Luvassa on varmasti riemukas ilta.

Bombastico esiintyy myös ravintola Kaks Ruusussa 25.7. Tähän konserttiin voit lisätä illallisen: Laulava italialaiskokki Renzo Roma laatii uniikin, aitoitalialaisen illalliskokonaisuuden vain ja ainoastaan tätä tilaisuutta varten. Illallisen + konsertin saat edulliseen yhteishintaan varaamalla sen etukäteen ravintola Kaks Ruususta.

Monica Groop on suomalaisen laulumaailman valovoimaisimpia tähtiä. Hän esiintyy Musiikkipäivien päätöskonsertissa, johon lippuja on edelleen hyvin saatavilla. Konsertin ohjelmalla Monica Groop haluaa kunnioittaa Clara Chumannia, jonka syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 200 v. Lisäksi tämän upean konsertin ohjelmisto sisältää musiikkia Robert Schumannilta, Eino Kilpiseltä ja Maurice Ravellilta.

Maksullisten konserttien lisäksi yleisömenestyksiä tulevat olemaan Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetyksen ja ANNAn ilmaiskonsertit Joroisten Oma osuuskunta – sata vuotta paikallista osaamista -juhlatapahtumassa Joroisten urheilukentällä.