MAJOITUS

Joroisten alueella on runsaasti majoitusmahdollisuuksia. Musiikkipäivien konserttipaikoista Hotel & Spa Resort Järvisydän, Hotelli Joronjälki ja hotelli Vesileppis tarjoavat myös majoitusta festivaalivieraille. Myös Hotel Oscar -hotellissa on mahdollista yöpyä Musiikkipäivien aikana. Tutustu majoitusmahdollisuuksiin tarkemmin hotellien omilla sivuilla.

Hotel & Spa Resort Järvisydän
Hotelli Joronjälki

Hotel Oscar
Joroisten Musiikkipäivien paketit alk. 67 €/hlö 2 hh
Paketin hinta määräytyy konserttilipun hinnan mukaan.
Hinta sisältää konserttilipun Joroisten Musiikkipäiville, majoituksen kahden hengen huoneessa, herkullisen ja runsaan buffetaamiaisen, asukassaunan sekä kuntoiluhuoneen vapaan käytön.

Sport & Spa Hotel Vesileppis
Nauti Joroisten Musiikkipäivien ohjelmasta niin Vesileppiksessä kuin Joroisissakin ja majoitu lokoisasti Vesileppiksessä – aamiainen sekä kuntosalin, hiihtoareenan ja kylpylän käyttö kuuluvat hintaan! Meiltä löydät ihania hoitoja, rentouttavia kylpylähetkiä, monipuolisia urheilumahdollisuuksia, hurmaavia makuelämyksiä ja paljon muuta!
JOROISTEN MUSIIKKIPÄIVIEN MAJOITUSTARJOUS:
– kahden hengen huone 108 €/vrk
– yhden hengen huone 98 €/vrk
– perheet alk. 128 €/vrk (2 aikuista ja yksi lapsi)
Huoneen hinta sisältää runsaan aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Huoneita on saatavilla rajoitetusti. Tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Majoittuminen tarjoushinnalla on voimassa 21.–30.7.2017.

RUOKA

Alueen ravintolat makuineen ja tunnelmineen täydentävät konserttielämyksesi. Tutustu ja nauti!

Ravintola HiiliWille
Ravintola Kesäkartano
Kaksruusua