Oopperakaraoken SM-kilpailu saa jatkoa

Viime vuonna lanseerattu Oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu saa jatkoa! Oopperakaraoken SM on hauska ja jännittävä kilpailu, jossa kauneimmat, hauskimmat tai vaikuttavimmat ooppera-aariat ja musikaalisävelet saavat ainutkertaiset tulkintansa.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat ooppera-aarioista ja musikaalisävelmistä kiinnostuneet. Koulutus- tms. vaatimuksia tai rajoituksia ei ole, eikä myöskään laulajan ammatissa toimiminen ole este kilpailuun osallistumiselle.

Kilpailussa on vain yksi sarja. Tuomaristo jakaa palkinnot parhaalle esiintyjälle, suurimmalle yllättäjälle sekä parhaalle laulajalle. Lisäksi palkitaan yleisön suosikki.

SM-kilpailujen esikarsinta alkaa Espan lavalla 5.6.2018 klo 18. Ilmoittaudu karsintaan viimeistään 31.5.2018 osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi ja kerro samalla kappaleet, jotka aiot esittää. Ellet pääse Espan karsintaan, voit osallistua myös lähettämällä audio/videotallenteen.

Karsinnassa ja finaalissa vähintään toisen esitettävän kappaleen on oltava ooppera- tai operettiaaria. Levykirjasto sisältää yhteensä toista sataa ooppera-aariaa ja musikaalikappaletta.

Lue tarkemmin ilmoittautumisesta sekä kilpailun säännöistä >>

Finaali käydään Leppävirran Vesileppiksen ravintola Leppäkertussa tiistaina 24.7.2018 alkaen klo 19.

Liput finaalin katsomoon voit ostaa osoitteesta lippu.fi.