Oopperakaraoken SM-kilpailujen karsinta Savonlinnassa

Oopperakaraoken SM-kilpailujen Savonlinnan karsintaa ei järjestetä

Oopperakaraoken SM-kilpailujen Savonlinnan karsinta perutaan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Jatkettuun määräaikaan mennessä kilpailuun ilmoittautui vain kaksi laulajaa. Panimoravintola Huvilan Brunssi toteutetaan suunnitellulla tavalla, mukana Oopperajuhlien bilebändin, Midnight Circuksen kokoonpanoja.

Oopperakaraoken finaali käydään hotelli Vesileppiksessä 25.7. klo 19. Finaaliin on valittu jo Helsingin karsinnasta kahdeksan ja ääninauhojen perusteella 4 laulajaa.

Lisätietoja:
Jan Hultin
Taiteellinen johtaja/Tuottaja
Joroisten Musiikkipäivät
Joroinen Music Festival
jan.hultin@joroinenmusicfestival.fi
www.joroinenmusicfestival.fi
+358 400 483578

*******

40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Joroisten Musiikkipäivät laajentaa ohjelmistoaan oopperakaraoken SM-kilpailuihin. Kaikille ooppera-aarioista ja musikaalisävelmistä kiinnostuneille avoimen kilpailun toinen alkukarsinta on siirretty pidettäväksi sunnuntaina 16.7. klo 13–16 Savonlinnassa Panimoravintola Huvilan lavalla.

 

Karsinta Savonlinnassa

Luontainen paikka Oopperakaraoken toiselle alkukarsinnalle on Savonlinna. Alkukarsinta on siirretty pidettäväksi sunnuntaina 16.7. klo 13–16 Panimoravintola Huvilan lavalla. Alkuperäinen ajankohta olisi ollut 11.7.

Oopperakaraoken karsintakilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat. Ilmoittautua voi aina 15.7. klo 22 saakka. Ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta joroinenmusicfestival.fi.

Ohjelmallinen iltapäivä Savonlinnassa alkaa Huvilan Brunssilla klo 12. Brunssin aikana esiintyy Oopperajuhlien bilebändin, Midnight Circuksen, kokoonpanoja. Oopperakaraoken SM-kilpailujen karsinnan ensimmäinen kierros alkaa n. klo 13. Ensimmäisen kierroksen ja karsinnan loppukilpailun välissä kuullaan jälleen Midnight Circuksen taiteilijoita. Iltapäivä huipentuu Oopperakaraoken karsinnan finaaliin.

Tapahtuman pääsymaksu on 10 €. Pääsymaksu sisältyy brunssin hintaan (25 €).

Ensimmäinen karsinta oli Helsingissä Espan lavalla 13.6. ja se oli menestys. Sieltä tiensä finaaliin selvitti kahdeksan kilpailijaa. Kilpailuun voi ilmoittautua myös lähettämällä äänitteen. Ohjeet osoitteessa joroinenmusicfestival.fi.

 

Oopperakaraoken SM-kilpailujen finaali 

Oopperakaraoken SM-kilpailujen finaali käydään tiistaina 25.7. alkaen klo 19 Leppävirralla hotelli Vesileppiksessä.

 

Lisätiedot:

Jan Hultin
Taiteellinen johtaja
Joroisten Musiikkipäivät
jan.hultin@joroinenmusicfestival.fi