Päätöskonsertin ohjelma on muuttunut

Tenori Markus Nykänen on sairastunut ja joutuu perumaan esiintymisensä myös heinäkuulta. Aiemmin tässä kuussa hän joutui jättämään väliin Ilmajoen Musiikkijuhlien Mannerheim-produktion. Markus Nykänen tähtää siihen, että on kunnossa syksyn oopperaesityksiä varten Kansallisoopperassa.

Peruuntuneen konsertin korvaa Marjukka Tepposen, Andrea Carén ja Kevin Greenlawn oopperakonsertti, pianistina Salla Karakorpi.

Italialainen Andrea Caré on maailmalla hyvin tunnettu, erinomainen tenori, joka esiintyy myös Suoman Kansallisoopperan Tosca-produktiossa ensi kesänä.

Marjukka Tepponen on yksi tämän hetken valovoimaisimpia suomalaisia oopperalaulajia. Hän laulaa säännöllisesti Kansallisoopperassa, debytoi alkuvuodesta Seattlen oopperassa ja laulaa tänä kesänä Savonlinnan Oopperajuhlien Faust-produktiossa Margaretan roolin.

Kevin Greenlaw on Suomessa asuva, yhdysvaltalainen baritoni, joka on laulanut lukuisissa Euroopan suurissa oopperataloissa ja mm. Metropolitan-oopperassa.

Jo lippunsa ”Rakkautta kaaoksen keskelle” -konserttiin ostaneet voivat käyttää lippunsa tähän korvaavaan oopperakonserttiin tai vaihtoehtoisesti hakea pääsymaksun palauttamista.