Syksyn 2020 konsertit

Järjestämme tulevan syksyn aikana neljä konserttia ja yhden päivän tapahtuman Joroisissa elokuussa.

Joroisten Musiikkipäivä 1.8. sisältää tekemistä ja konsertin lapsille sekä illalla Waltteri Torikan ja Marko Hilpon konsertin. Musiikkipäivän tapahtumapaikkana on Kartanogolfin ja Karhulahden kotiseutumuseon piha-alueet.

22.10. Joroisten kirkossa esiintyy suureen suosioon noussut ”laulava poliisi”, tenori Petrus Schroderus pianistinaan Markus Vaara. Petrus Schroderus sai valtavan somehuomion Rakastan elämää -musiikkivideollaan ja ikivihreät klassikot ovatkin hänen konserttinsa keskeistä ohjelmistoa. Konsertti kantaa nimeä Syksyinen aurinko.

14.11. Mestari ja Diiva -konsertissa Mestari Jaakko Ryhänen kohtaa Diiva Johanna Rusasen Juvan kirkossa. Tämä eri musiikkityylejä sisältävä konsertti vie kuulijan hienolle matkalle kansanlaulujen, musikaalin, operetin ja oopperan maailmaan. Pianistina konsertissa toimii oman alansa mestari Jukka Nykänen.

4.12. Leppävirran kirkossa nähdään musiikkiteos Love Story, jonka läpikulkevana teemana on rakkaus. Tarina kuljettaa yleisön oopperan epätoivoisesta rakkaudesta, operetin ja musikaalin kautta rakkauden täyttymykseen. Upeat laulajat Marjukka Tepponen ja Kevin Greenlaw sekä taiturimainen pianisti-kertoja Salla Pynssi tarjoavat musiikin ohella väkevän draaman.

20.11. konsertissa esiintyy tenori Andrea Carè, joka lukeutuu kansainvälisesti menestyneisiin huippulaulajiin. Hän on yksi viimeisistä Luciano Pavarottin oppilaista ja on laulanut useissa maailman mahtavissa oopperataloissa Lontoon Covent Gardenista New Yorkin Metropolitan oopperaan. Pianistina konsertissa toimii Liisa Pimiä.