Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Andrea Carè & Liisa Pimiä: Rakkaudella – Paolo Tosti

20 marraskuun | 19:00

30 €

Varkautelaisille tuttu italialainen huipputenori Andrea Carè ja pianisti Liisa Pimiä tuovat Paolo Tostin kauneimmat laulut Warkaus-saliin 20.11. Luciano Pavarottin oppilaan, Andrea Carèn ura on vienyt hänet maailman tärkeimmille oopperanäyttämöille New Yorkin Metropolitanista Lontoon Covent Gardeniin. Monen muun laulajan tavoin lähes kaikki hänen esiintymisensä peruuntuivat viime keväästä lähtien. Tämä Varkauden konsertti on yksi ensimmäisistä Carèn esiintymisistä sitten helmikuun.

Lippuja on myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa, Lippupisteen myyntipisteissä ja R-kioskeissa kautta maan. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen konserttia.

Osta lippu>>

Esiintyjät:

Andrea Carè, tenori
Liisa Pimiä, piano

Turvallisuus katsomossa

Olemme toistaiseksi lukinneet puolet salin paikoista pois myynnistä, jotta turvavälit toteutuvat. Lippu.fi-palvelun katsomokartalta löytyy yksittäisiä ja vierekkäisiä paikkoja erikokoisille seurueille. Seuraamme ohjeistuksia ja vapautamme paikkoja myöhemmin, mikäli epidemiatilanne sallii. Jos katsomon myytävät paikat alkavat täyttyä ja rajoitukset ovat marraskuussa edelleen voimassa, voimme päätyä myös ratkaisuun, jossa ohjaamme yleisön paikan päällä istumapaikoille turvavälein.

Tutustu koronaan liittyvään ohjeistukseemme tästä. Jos turvallisuus askarruttaa, vastaamme mielellämme: 041 4369346.

 

Tiedot

Päivämäärä:
20 marraskuun
Aika:
19:00
Hinta:
30 €

Tapahtumapaikka

Warkaus-sali
Kauppatori 6
Varkaus, 78250
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.hoteloscar.fi/warkaus-sali/