Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Avec Uotinen

31 heinäkuun | 19:00

35 €
Jorma Uotinen

Tälle vuodelle suunniteltu Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto siirretään kesään 2021 vain pienin muutoksin. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian. Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Lue lipuista lisää tästä.

 

Draamakonsertissa Jorma Uotinen ja Trio Avec esittävät lauluja Pariisin taivaan alta, rakkaudesta, ystävyydestä ja ajan vääjäämättömästä kulusta. Konsertissa käydään läpi Uotisen elämänvaiheita Porista Pariisiin. Esitys koostuu mm. ranskalaisista chansoneista Edith Piafin, Jaques Brelin ja Leo Ferren ohjelmistoista. Kuulemme iki-ihania klassikoita, kuten La Vie en rose, Padam Padam, Les feuilles mortes sekä pianisti Jari Hakkaraisen sävellyksiä. Jorma Uotinen ja Trio Avec ovat esiintyneet yhdessä yli 15 vuoden ajan ja vierailleet kaikissa pohjoismaissa sekä Ranskassa, Unkarissa ja Kroatiassa.

Konsertti järjestetään Rapion Myllyn pihapiirissä sijaitsevassa myllyteatterissa, jossa on kolmeen suuntaan nouseva katsomo. Konsertin väliajalla yleisö pääsee aistimaan Rapionkosken kuohujen äärellä yli 200 vuotta toimineen myllyn aitoa tunnelmaa. Myllyn vanhaan valta-akselihuoneeseen rakennetut myllykahvila ja myllypuoti ovat auki tapahtuman aikana.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja ja festivaalipasseja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Liput ja passit ovat myynnissä myös festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen) alkaen 4.5.2020 sekä tapahtumien ovilla tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai festivaalipassi >>

Esiintyjät:

Jorma Uotinen, laulu ja tekstit
Jari Hakkarainen, piano
Petri Ikkelä, harmonikka
Helena Plathan, sello

Kuvaaja Pasi Haaranen

Tiedot

Päivämäärä:
31 heinäkuun
Aika:
19:00
Hinta:
35 €

Tapahtumapaikka

Rapion myllyteatteri
Rapiontie 148,
Paatela, Juva, 51930
+ Google Map
Puhelin:
+358 15 454 602
Kotisivu:
http://www.rapiontuote.fi/