Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Och sången for över vågen – Fredrik Paciuksen laulavat naiset

26 heinäkuun | 19:00

30 €

Dramatisoitu konsertti esittelee Paciuksen elämää ja tuotantoa naishahmojen kautta. Paciuksen laulavat naiset ovat säveltäjän perheenjäseniä, aikalaistaiteilijoita ja näyttämöteosten roolihahmoja.

Sopraanot Tuuli Lindeberg ja Olga Heikkilä sekä pianisti Emil Holmström esittävät konsertissa yksinlauluja, duettoja ja ooppera-aarioita seuraavilta säveltäjiltä: Pacius, Fabritius, Collan, Faltin, Rossini, Bellini ja Donizetti. Väliajalliseen ohjelmaan sisältyy musiikkinumeroiden lisäksi fiktiivistä, puhuttua dialogia ja historiallisia, luettuja kirjekatkelmia. Esitys toteutetaan aikalaispuvuissa. Konserttiohjelma on toteutettu Svenska litteratursällskapetin myöntämän apurahan turvin.

Konserttipaikkana on historiallisen Partalan Kuninkaankartanon kesäteatteri, jossa on nouseva katsomo. Konsertissa on väliaika. Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avautuu keväällä 2021)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai passi>>

Esiintyjät:

Tuuli Lindeberg, sopraano
Olga Heikkilä, sopraano
Emil Holmström, piano

Kuvaajat:
Tuuli Lindeberg: Heikki Tuuli, Olga Heikkilä: Tom McKenzie, Emil Holmström: Touko Hujanen

Tiedot

Päivämäärä:
26 heinäkuun
Aika:
19:00
Hinta:
30 €

Tapahtumapaikka

Partalan kuninkaankartano, Kesäteatteri
Huttulantie 1
Juva, 51900
+ Google Map