Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Haavekuvia | Aarne Pelkonen, Jukka Perko, Iiro Rantala

heinäkuu 27 | 15:00

35 €

Tämän viihteellisen ja jazzahtavan konsertin teemoina ovat kesä, rakkaus ja luonto. Kuulemme suomalaisia laulelmia ja klassikoita uudelta levyltä ”Haavekuvia”, joka julkaistiin 17.5.2019. Mukana ovat mm. rakastetut Nocturne ja Maailma on kaunis. Lisäksi ohjelmassa on uusia sävellyksiä mm. Iiro Rantalalta, Jukka Linkolalta ja Marzi Nymannilta. Tämä on ensimmäinen kerta kun Aarne Pelkonen, Iiro Rantala ja  Jukka Perko esiintyvät yhdessä. Iiro Rantalan sanoin: ” Tämä on ensimmäinen kerta, maailman ensi-ilta, universumin ensi-ilta! Kokoonpanoamme on vaikea kuvailla sanoin, mutta vertaisin sitä kuitenkin The Beatles-yhtyeen debyyttiin Liverpoolin Cavern Clubilla.” Kuuntele näyte levyltä tästä.

Konsertin tapahtumapaikkana on Kartanogolfin Ravintola Kesäkartano, jonka pihamaalle pystytetään esiintymislava. Konsertin aikana voit nauttia ravintolan antimista. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet. Tapahtumassa on väliaika.

Esiintyjät:

Aarne Pelkonen, baritoni
Iiro Rantala, piano
Jukka Perko, saksofoni

Pelaatko golfia? Yhdistä peli- ja konserttielämys, Swing & Swing!

Swing & Swing -pakettimme saat hintaan 64 €. Se sisältää kierroksen golfia ja konserttilipun Haavekuvia-konserttiin. Erikseen ostettuna kierros ja lippu maksavat 83 €. Varaa paketti suoraan Kartanogolfilta p. 010 422 2380 / info@kartanogolf.fi. Varauksia voi tehdä niin kauan kun kentällä riittää tilaa. Sopiva lähtöaika kierrokselle on klo 8.30 – 9.30, jotta ennätät pelin jälkeen rauhassa valmistautua konserttiin.

Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla) ja festivaalitoimistosta  Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

Osta liput >>

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 27
Aika:
15:00
Hinta:
35 €

Tapahtumapaikka

Kartanogolf
Golftie 14
Joroinen, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.kartanogolf.fi