Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ismo Leikola & Muusikot

24 heinäkuun | 19:00

35 €

Tälle vuodelle suunniteltu ohjelmisto siirretään kesään 2021 vain pienin muutoksin. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian. Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Lue lipuista lisää tästä.

 

Ainutlaatuinen ilta yhdistää Ismo Leikolan stand up -komiikan ja musisoinnin. Tule näkemään ja kuulemaan Amerikan maan uusimmat tuliaiset ja Ismon parhaimmat hitit, sillä mukana Joroisten keikalla myös Ismon bändi Muusikot! Ismo ja yhtye tapaavat pitkän tauon jälkeen ja ilta tulee olemaan yllätyksiä täynnä näissä jamitärskyissä. Tule mukaan naurukinkereihin!

Tapahtumassa on väliaika ja sen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja ja festivaalipasseja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Liput ja passit ovat myynnissä myös festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen) alkaen 4.5.2020 sekä tapahtumien ovilla tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai festivaalipassi>>

Esiintyjät:

Ismo Leikola, stand up ja laulu
Jussi Turunen, kitara
Mikko Nuopponen, mandoliini ja koskettimet
Jussi Nikula, rummut
Marko Jansson, basso

Valokuvaaja: Tero Vihavainen

Tiedot

Päivämäärä:
24 heinäkuun
Aika:
19:00
Hinta:
35 €

Tapahtumapaikka

Joroisten Urheilutalo
Mutalantie 14
Joroinen, Suomi
+ Google Map