Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

JorMu Bileet Pieksämäen Veturitorilla | Jean S & Bombastico

heinäkuu 24 | 19:00

35 €

Pieksämäen Veturitallien Veturitorilla pistetään pystyyn kunnon JorMu Bileet, kun lavalle nousevat yli 25 vuotta bilekansaa villinnyt Jean S sekä suomalais-italialaisia huippumuusikoita pursuava italo-orkesteri Bombastico.

Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama ryhmä tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan, mutta ennen kaikkea suomenkielisistä, kaikkien tuntemista hitticovereista ja räväkästä lavashow’sta. Solistit Mikael Saari ja Sami Hintsanen tarjoavat iloa ja menoa joka varmasti ei jätä ketään kylmäksi.

Bombastico kutsuu yleisönsä unohtumattomalle Alfa-Romeo -ajelulle, jonka soundtrackina soivat saapasmaan särmikkäimmät sävelmät. Yhtyeen musiikissa saattaa kuulla häivähdyksiä italoiskelmästä, spaghetti-westerneistä ja Giorgio Moroderin discohiteistä nykypäivän soundimaailmoilla höystettynä. Bombasticon kyydissä jarrut hajoavat yleensä jo alkumatkasta, mutta lopulta lennämme sävelten siivin turvallisesti perille Napoliin.

Pieksämäen Veturitalleilla ravintolapalveluista vastaa UKKO Bistro & Deli, jossa puitteet ovat upean rustiikkiset. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Tapahtuman ikäraja on K18.

Bombastico esiintyy klo 19, Jean S on vuorossa klo 21.

Tähän tapahtumaan saat 3 €:n alennuksen S-etukortilla! Edun saat ostamalla lipun etukäteen lippupisteen myyntikanavista (esim. R-kioskit) tai Joroisten Musiikkipäivien festivaalitoimistosta, Mutalantie 2, Joroinen. Näytä S-etukorttisi lipun tarkastuksen yhteydessä tapahtuman ovella.

Kaikkiin Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla) ja festivaalitoimistosta. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

Osta liput >>

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 24
Aika:
19:00
Hinta:
35 €

Tapahtumapaikka

Veturitori
Tallikankaankatu 3
Pieksämäki, 76100
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.poleeni.fi/tilat/veturitori/