Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Karita Mattila – Ville Matvejeff

21.7.2019 | 15:00

40 €

KONSERTTI ON LOPUUNMYYTY
Su 21.7. Karita Mattilan ja Ville Matvejeffin konsertti Juvan kirkossa on loppuunmyyty. Lippuja ei enää myydä festivaalitoimistolla eikä lippupisteen myyntipaikoissa. Samoin viikonloppupassia (19.-21.7.) ei enää myydä.

Konserttipäivänä on kaikille avoin Martti Talvelan muistovuoden tilaisuus, joka alkaa Juvan hautausmaalta klo 12, jossa paljastetaan muistomerkki ja kuullaan musiikkia. Muistotilaisuutta jatketaan Juvan seurakuntatalolla klo 13, jolloin on musiikkitoimittaja Outi Paanasen esitelmä Talvelasta sekä kunnan ja seurakunnan puheenvuorot. Tilaisuus päättyy kahvitarjoiluun.

Floridassa asuva, kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisiin oopperalaulajiin lukeutuva sopraano Karita Mattila saapuu tähdittämään konserttia Juvan kirkossa. Hänen säestäjänään toimii kapellimestari ja pianisti Ville Matvejeff. Konsertissa kuulemme Wagnerin, Brahmsin ja Straussin teoksia. Konsertti on samalla Joroisten Musiikkipäivien kunnianosoitus 30 vuotta sitten poisnukkuneen Martti Talvelan muistolle.

Huom! Painetun ohjelmakalenterin ensimmäisessä painoksessa on konsertin kohdalla väärä alkamisajankohta (klo 19.00). OIKEA AIKA ON KLO 15.00.

Esiintyjät:
Karita Mattila , sopraano & Ville Matvejeff, piano

Konsertin OHJELMA

Konsertissa on väliaika ja väliajalla kirkon pihalla on neljä  kahvipistettä:

  • Kahviteltta postin puoleisella kirkkopihalla (HUOM! avoinna jo klo 13)
  • Kaksi telttaa seurakuntatalon puolella (pihassa ja muurin vieressä)
  • Koulukeskuksen ruokalassa (kirkkoa vastapäätä)

Kahvilippuja myydään klo 13.00 alkaen. Suosittelemme lipun ostamista etukäteen, jolloin väliajalla pääsee suoraan tarjoilupisteisiin. Olemme myös järjestäneet siten, että wc-tiloja on käytettävissä kirkon lisäksi seurakuntatalolla sekä Juvantien toisella puolella olevassa Juvan lukiossa (koulukeskus). Nämä sijaitsevat kirkon välittömässä läheisyydessä.

Ovet konserttiin avautuu klo 14. Ovella myynnissä konsertin käsiohjelma.

Osta liput >>

Tiedot

Päivämäärä:
21.7.2019
Aika:
15:00
Hinta:
40 €

Tapahtumapaikka

Juvan kirkko
Juvantie 17
Juva, 51900 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.juvanseurakunta.fi/