Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis | Loiskiksen parhaat

heinäkuu 27 | 17:00

Ilmainen

Joroisten Oma osuuskunta – sata vuotta paikallista osaamista

Joroisten Oma osuuskunta jatkaa vuonna 1919 osuuskassana perustetun Joroisten Osuuspankin työtä. Joroisten Oma osuuskunta pyrkii tukemaan ja edistämään juuri niitä samoja asioita, joita varten Joroisten Osuuspankki sata vuotta sitten perustettiin. Paikallinen pankkitoiminta ja osuuskunnan kerryttämän oman pääoman säilyttäminen ja käyttäminen jäsenten ja oman alueen hyväksi ovat edelleen niin arvokkaita asioita, että Joroisten Osuuspankin hallinto ja jäsenet olivat valmiit tekemään ainutlaatuisen ratkaisun, jossa Joroisten Osuuspankki ja Oma Säästöpankki Oyj vapaaehtoisesti yhdistivät voimansa ja syntyi Joroisten Oma osuuskunta. Joroisten Oma osuuskunta on aina toiminut ajan hermolla arvojensa mukaisesti jäsenten parhaaksi edistäen monipuolisesti joroislaisten hyvinvointia ja paikkakunnan elinvoimaisuutta. Osuuskunta on jäsenilleen sekä turvallinen että tuottava sijoitus ja hyvää riittää jaettavaksi myös joroislaisille yleishyödyllisille toimijoille.

Oma osuuskunnan juhlatapahtuman Joroisten urheilukentällä käynnistää lastenmusiikin ammattiorkesteri Loiskis, jonka mainiot konsertit ja soitintyöpajat on suunniteltu nimenomaan lapsille. Yhtye esiintyy päiväkodeissa, kouluissa ja tapahtumissa. Orkesteri kiertää keikka-autollaan ympäri Suomea. Lastina on lasten musiikkia ja teatteria, satuja ja taikaa.  Yhtye järjestää myös Musamaatio-musiikkianimaatiokilpailuja ja levyttää ahkerasti.

Konsertissa kuulet Loiskiksen parhaita paloja. Uusia, vanhoja, tuttuja ja tuntemattomia lauluja uusin sovituksin. Konsertissa lauletaan ja leikitään yhdessä sekä ratkotaan mitä kummallisimpia pähkinöitä. Lukuisilla akustisilla soittimilla luodaan hauska ja monipuolinen soitinnus. Tässä konsertissa on kaikille jotakin.

Tapahtuman kesto on n. 45 min, ikäsuositus: 0 – 100 v. Konserttiin on vapaa pääsy.

Esiintyjät:

Tomi Nurmi
Pekka Nättinen
Marianne Oivo
Pekka Törmänen

 

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 27
Aika:
17:00
Hinta:
Ilmainen

Tapahtumapaikka

Joroisten urheilukenttä
Mutalantie 14
Joroinen, 79600 Suomi
+ Google Map