Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mestari ja Diiva – Jaakko Ryhänen & Johanna Rusanen

14 marraskuun | 19:00

35 €

Kokenut Mestari Jaakko Ryhänen kohtaa uransa huipulle nousevan upean diivan, sopraano Johanna Rusasen.

Italian kielessä sana Diva tarkoittaa oopperan ylistettyä tähtilaulajaa ja sellainenhan Johanna Rusanen on! Yksi hänen uransa kohokohdista oli toteutumassa syksyllä 2020 New Yorkin Metropolitan-oopperassa. Johanna oli kiinnitetty Richard Wagnerin Tristan ja Isolde -oopperan Isolden cover–tehtävään syys-lokakuulle. Metropolitan jouduttiin kuitenkin sulkemaan koko syyskaudeksi. Mutta sen minkä New York menettää, sen suomalainen konserttiyleisö nyt saa: Johanna Rusanen esiintyy yhdessä Jaakko Ryhäsen kanssa komeassa Juvan kirkossa säestäjänään oman alansa mestari Jukka Nykänen.

Tutustu konsertin koronaan liittyvään turvallisuusohjeistukseen tästä.

HUOM! Vuoden 2020 Joroisten Musiikkipäivien ohjelmistoon kuuluneeseen Mestarit – Jorma Hynninen & Jaakko Ryhänen -konserttiin ostetut liput käyvät tähän konserttiin sellaisenaan. Mestarit -konsertti ei toteudu ensi vuonna. Jos konsertin ajankohta ei sovi sinulle, voit hakea lipusta maksetun hinnan palautusta 30.9. asti. Katso tarkemmat ohjeet tästä.

Lippuja on myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa, Lippupisteen myyntipisteissä ja R-kioskeissa kautta maan. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen konserttia.

Osta lippu>>

Esiintyjät:

Johanna Rusanen, sopraano
Jaakko Ryhänen, basso
Jukka Nykänen, piano

Tiedot

Päivämäärä:
14 marraskuun
Aika:
19:00
Hinta:
35 €

Tapahtumapaikka

Juvan kirkko
Juvantie 17
Juva, 51900 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.juvanseurakunta.fi/