Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mestarit – Jorma Hynninen & Jaakko Ryhänen

2 elokuun | 15:00

40 €
Jorma Hynninen ja Jaakko Ryhänen

Tälle vuodelle suunniteltu Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto siirretään kesään 2021 vain pienin muutoksin. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian. Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Lue lipuista lisää tästä.

 

Kaksi suomalaisen musiikkitaivaan ikonia, baritoni Jorma Hynninen ja basso Jaakko Ryhänen, ovat koonneet viihdyttävän, koskettavan ja vaikuttavan konserttiohjelman rakkaista kansanlauluista, musikaalisävelmistä ja ennen kaikkea heidän lempilajistaan, oopperasta.

Mestari-arvonimi suotiin aikanaan mestarinäytteen antaneille ammattilaisille. Tämän konsertin Mestarit, Jorma ja Jaakko ovat kumpikin omat mestarinäytteensä antaneet maailman suurimmissa oopperataloissa ja konserttisaleissa. Lukuisat ovat myös ne oopperaproduktiot, joissa Mestarit ovat yhdessä esiintyneet. Nyt he nousevat yhdessä konserttilavalle, erityisesti tätä tilaisuutta varten rakennetulla ohjelmalla. Oman alansa mestari on myös pianistina ja tarinan kertojana toimiva Jukka Nykänen. Joroisten Musiikkipäivät päättävä Mestarit-konsertti on todellinen elämys, jota ei kannata jättää kokematta!

Konserttipaikkana toimii Juvan jyhkeä graniittikivikirkko, joka on tunnettu hyvästä akustiikastaan. Konsertissa ei ole väliaikaa. Tapahtuman kesto on noin 1,5 tuntia.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja ja festivaalipasseja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Liput ja passit ovat myynnissä myös festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen) alkaen 4.5.2020 sekä tapahtumien ovilla tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai festivaalipassi >>

Esiintyjät

Jorma Hynninen, baritoni
Jaakko Ryhänen, basso
Jukka Nykänen, piano ja juonto

Tiedot

Päivämäärä:
2 elokuun
Aika:
15:00
Hinta:
40 €

Tapahtumapaikka

Juvan kirkko
Juvantie 17
Juva, 51900 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.juvanseurakunta.fi/