Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Oopperakaraoke 2018 SM

heinäkuu 24 | 19:00

| 25 €

Oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu, finaali

Vuonna 2017 lanseerattu Oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu saa jatkoa! Hauska ja jännittävä kilpailu, jossa kauneimmat, hauskimmat tai vaikuttavimmat ooppera-aariat ja musikaalisävelet saavat ainutkertaiset tulkintansa.

Oopperakaraoke tuo hienoimmat ooppera-aariat sekä operetti- ja musikaalikappaleet rennolla tavalla yleisön nautittavaksi. Tuntemattomuudesta ponnahtaa yllättäviä taitureita, kuten Susan Boyle aikanaan Englannissa. Klassinen musiikki ja viihteellisyys yhdistyvät hienolla tavalla.

Leppävirran Vesileppiksen ravintola Leppäkerttu muuntautuu 24.7. illan ajaksi viihtyisäksi karaokemiljööksi, jossa katsojat voivat nauttia niin esityksistä kuin ravintolan palveluista.

Oopperakaraoken SM-kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat ooppera-aarioista ja musikaalisävelmistä kiinnostuneet. Levykirjasto sisältää yhteensä toista sataa ooppera-aariaa ja musikaalikappaletta.

Kilpailussa on yksi sarja. Palkinnot jaetaan parhaille seuraavissa kategorioissa:
– Paras esiintyjä
– Suurin yllättäjä
– Paras laulaja
– Yleisön suosikki

SM-kilpailujen esikarsinta suoritetaan Espan lavalla 5.6.2018 klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen karsintaan viimeistään 10.5.2018 osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi

Lue tarkemmin ilmoittautumisesta sekä kilpailun säännöt >>

Liput finaalin katsomoon voit ostaa osoitteesta lippu.fi.

Osta liput >>

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 24
Aika:
19:00
Hinta:
25 €

Tapahtumapaikka

Ravintola Leppäkerttu, Vesileppis
Vokkolantie 1
Leppävirta, 79100
+ Google Map