Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Oopperakaraoke 2018 SM

24.7.2018 | 19:00

25 €

Oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu, finaali

Vuonna 2017 lanseerattu Oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu saa jatkoa! Hauska ja jännittävä kilpailu, jossa kauneimmat, hauskimmat tai vaikuttavimmat ooppera-aariat ja musikaalisävelet saavat ainutkertaiset tulkintansa.

Oopperakaraoke tuo hienoimmat ooppera-aariat sekä operetti- ja musikaalikappaleet rennolla tavalla yleisön nautittavaksi. Tuntemattomuudesta ponnahtaa yllättäviä taitureita, kuten Susan Boyle aikanaan Englannissa. Klassinen musiikki ja viihteellisyys yhdistyvät hienolla tavalla.

Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppiksen Ravintola Leppäkerttu muuntautuu 24.7. illan ajaksi viihtyisäksi karaokemiljööksi, jossa katsojat voivat nauttia niin esityksistä kuin ravintolan palveluista. 

Oopperakaraoken SM-kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat ooppera-aarioista ja musikaalisävelmistä kiinnostuneet. Levykirjasto sisältää yhteensä toista sataa ooppera-aariaa ja musikaalikappaletta.

Kilpailussa on yksi sarja. Palkinnot jaetaan parhaille seuraavissa kategorioissa:
– Paras esiintyjä
– Suurin yllättäjä
– Paras laulaja
– Yleisön suosikki

Muutamia paikkoja on vielä jäljellä, joten kilpailuun voi edelleen hakea 19.7. mennessä. Hakeminen tapahtuu lähettämällä audio/videolinkki osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi.

Lue tarkemmin ilmoittautumisesta sekä kilpailun säännöt >>

Liput finaalin katsomoon voit ostaa osoitteesta lippu.fi.

Sport & Spa Hotel Vesileppiksen Ravintola Leppäkertussa on tarjolla päivällistä kotiruokapöydästä klo 17 – 20. Päivällisen hinta on 17,50 €/aikuinen ja 10 €/lapset. Myös A´la carte ravintola palvelee klo 20.30 saakka. Pöytävaraukset puh. 029 170 0170.

 

Osta liput >>

Tiedot

Päivämäärä:
24.7.2018
Aika:
19:00
Hinta:
25 €

Tapahtumapaikka

Ravintola Leppäkerttu, Vesileppis
Vokkolantie 1
Leppävirta, 79100
+ Google Map
Puhelin:
029 170 0170
Kotisivu:
http://www.vesileppis.fi