Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Oopperan tähtihetkiä – Kolme tenoria

elokuu 1 | 15:00

38 €

Ohjelmanmuutos: Tenori Jere Martikainen esiintyminen konsertissa on peruuntunut. Hänen tilallaan esiintyy tenori Jyrki Anttila.

Kolmen tenorin konsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet käsitteeksi kaikkialla maailmalla. Taustalla on Plácido Domingon, Luciano Pavarottin ja José Carrerasin kuulut konsertit, jotka ovat tavoittaneet miljoonia kuulijoita. Tenorirooleihin niin oopperoissa kuin operetti- ja musikaaliteoksissakin on useimmiten sisällytetty mitä kauneimpia aarioita, joita esitetään myös itsenäisinä numeroina erilaisissa gaalakonserteissa.

Joroisten Musiikkipäivien Kolmen tenorin konsertissa esiintyvät kokenut ja rakastettu Jyrki Anttila,  the Singing Policeman, Petrus Schroderus sekä Suomen kansallisoopperassa useita päärooleja laulanut Markus Nykänen. Pianoa konsertissa soittaa Jukka Nykänen. Komeassa Juvan kivikirkossa toteutettava, Joroisten Musiikkipäivät päättävä konsertti on ilotulitus, joka sisältää upean kokoelman klassisen musiikin tähtihetkiä! Konsertin juontaa Aarno Cronvall.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa Lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avoinna 21.6. – 30.7. ma-pe klo 10-15 osoitteessa Mutalantie 2, Joroinen)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai passi>>

Esiintyjät:

Jyrki Anttila, tenori
Markus Nykänen, tenori
Petrus Schroderus, tenori
Jukka Nykänen, piano
Aarno Cronvall, juonto

Huom! Konserttiin aiemmin ostetut liput käyvät tähän konserttiin sellaisenaan. Lippujen palautusta voi hakea Lippupisteestä 18.7. mennessä, tästä linkistä.

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 1
Aika:
15:00
Hinta:
38 €

Tapahtumapaikka

Juvan kirkko
Juvantie 17
Juva, 51900 Suomi
+ Google Map