Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Oopperan tähtihetkiä – Kolme tenoria

elokuu 1 | 15:00

38 €

Kolmen tenorin konsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet käsitteeksi kaikkialla maailmalla. Taustalla on Plácido Domingon, Luciano Pavarottin ja José Carrerasin kuulut konsertit, jotka ovat tavoittaneet miljoonia kuulijoita. Tenorirooleihin niin oopperoissa kuin operetti- ja musikaaliteoksissakin on useimmiten sisällytetty mitä kauneimpia aarioita, joita esitetään myös itsenäisinä numeroina erilaisissa gaalakonserteissa.

Joroisten Musiikkipäivien Kolmen tenorin konsertissa esiintyvät Juvan ”Pavarotti” Jere Martikainen, the Singing Policeman, Petrus Schroderus sekä Suomen kansallisoopperassa useita päärooleja laulanut Markus Nykänen. Komeassa Juvan kivikirkossa toteutettava, Joroisten Musiikkipäivät päättävä konsertti on ilotulitus, joka sisältää upean kokoelman klassisen musiikin tähtihetkiä!

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa Lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avautuu keväällä 2021)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai passi>>

Esiintyjät:

Jere Martikainen, tenori
Markus Nykänen, tenori
Petrus Schroderus, tenori
Jukka Nykänen, piano

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 1
Aika:
15:00
Hinta:
38 €

Tapahtumapaikka

Juvan kirkko
Juvantie 17
Juva, 51900 Suomi
+ Google Map