Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elämä ja rakkaus | Monica Groop – Kirill Kozlovsky

28.7.2019 | 15:00

30 €

Linkki: Ohjelma ja sanat

Joroisten Musiikkipäivien päätöskonsertissa esiintyvät Suomen merkittävimpiin oopperalaulajiin lukeutuva mezzosopraano Monica Groop ja kansainvälisesti arvostettu liedpianisti Kirill Kozlovsky.  Konsertin ohjelmalla Monica Groop haluaa kunnioittaa Clara Chumannia, jonka syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 200 v. Lisäksi tämän upean konsertin ohjelmisto sisältää musiikkia Robert Schumannilta, Eino Kilpiseltä ja Maurice Ravellilta.

Monica Groop on suomalaisen laulumaailman valovoimaisimpia tähtiä. Hänen upea äänensä ja vahvat tulkintansa, ovat valloittaneet katsojat ja kuulijat niin Suomessa kuin maailmalla. Tutuksi ovat tulleet oopperatalot mm. Pariisissa, New Yorkissa, Amsterdamissa ja Tukholmassa.

Pianisti Kirill Kozlovsky on moninkertainen kilpailuvoittaja ja maailmaa laajasti kiertänyt muusikko. Suomessa hän on konsertoinut laajalti ja toiminut useimpien orkestereidemme solistina. Kirill on erittäin arvostettu lied-kumppani.

Joroisten Musiikkipäivien tapahtumiin voi ostaa lippuja etukäteen Lippupisteen kautta (linkki alla). Lipunmyynti festivaalitoimistosta alkaa 13.5. Lippuja saa myös ovelta tunti ennen tapahtumaa.

Esiintyjät:

Monica Groop, mezzosopraano
Kirill Kozlovsky, piano

ohjelma Monica Groop

Osta liput >>

Tiedot

Päivämäärä:
28.7.2019
Aika:
15:00
Hinta:
30 €

Tapahtumapaikka

Joroisten kirkko
Pieksämäentie 1
Joroinen, 79600 Suomi
+ Google Map