Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Rock With You

heinäkuu 25 | 19:00

30 €
Rock With You -kuoro

Musiikkineuvos Jyrki Immosen luotsaama Rock With You -kuoro ja rock-bändi vievät sinut musiikkimatkalle vuosiin 1965–2015. Konsertissa kuullaan mittava määrä rock- ja pophittejä mm. seuraavilta legendoilta: The Beatles, Simon & Garfunkel, Queen, Abba, Michael Jackson, Toto, Van Halen, The Mamas & the Papas, Bon Jovi, Pentatonix, Cyndi Lauper, Andra Day ja Leonard Cohen. Tämä ainutlaatuinen show nousi Keski-Savossa ilmiöksi syksyllä 2019. Viiden konsertin sarja esitettiin täysille saleille. Varkauden kaupunki huomioi menestyksen myöntämällä kuoron kivijalkana toimivalle Varkauden Laulu ry:lle kaupungin kulttuuripalkinnon.

Menestystarina jatkuu Joroisten Musiikkipäivillä 2021. Konsertti järjestetään Joroisten urheilutalon salissa, jossa on nouseva katsomo. Lisäksi tilassa on runsaasti seisomapaikkoja. Konsertissa on väliaika. Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avautuu keväällä 2021)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai passi>>

Esiintyjät:

Rock With You -kuoro, 53 laulajaa
Jyrki Immonen, kuoron johto
Andra Kaus, flyygeli ja koskettimet
Anssi Huotari, kitara
Jouko Reijonen, basso
Sami Harlin, rummut
Larry Kauppinen, koskettimet

Kuvaaja Timo Heinonen

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 25
Aika:
19:00
Hinta:
30 €

Tapahtumapaikka

Joroisten Urheilutalo
Mutalantie 14
Joroinen, Suomi
+ Google Map