Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Rock With You

26 heinäkuun | 19:00

30 €
Rock With You -kuoro

Tälle vuodelle suunniteltu Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto siirretään kesään 2021 vain pienin muutoksin. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian. Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Lue lipuista lisää tästä.

 

Musiikkineuvos Jyrki Immosen luotsaama Rock With You -kuoro ja Sami Ruutiaisen rock-bändi vievät sinut muhkealle musiikkimatkalle vuosiin 1965–2015. Konsertissa kuullaan yhteensä 26 rock- ja pophittiä seuraavilta legendoilta: The Beatles, Simon & Garfunkel, Queen, Abba, Michael Jackson, Toto, Van Halen, The Mamas & the Papas, Bon Jovi, Pentatonix, Cyndi Lauper, Andra Day ja Leonard Cohen. Tämä ainutlaatuinen show nousi Keski-Savossa ilmiöksi syksyllä 2019. Viiden konsertin sarja esitettiin täysille saleille. Varkauden kaupunki huomioi menestyksen myöntämällä kuoron kivijalkana toimivalle Varkauden Laulu ry:lle kaupungin kulttuuripalkinnon. Menestystarina jatkuu Joroisten Musiikkipäivillä.

Konsertti järjestetään Joroisten urheilutalon salissa, jossa on nouseva katsomo. Lisäksi tilassa on runsaasti seisomapaikkoja. Konsertissa on väliaika. Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja ja festivaalipasseja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Liput ja passit ovat myynnissä myös festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen) alkaen 4.5.2020 sekä tapahtumien ovilla tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai festivaalipassi >>

Esiintyjät:

Rock With You -kuoro, 53 laulajaa
Jyrki Immonen, kuoron johto
Andra Kaus, flyygeli ja koskettimet
Anssi Huotari, kitara
Jouko Reijonen, basso
Sami Harlin, rummut
Sami Ruutiainen, koskettimet

Kuvaaja Timo Heinonen

Tiedot

Päivämäärä:
26 heinäkuun
Aika:
19:00
Hinta:
30 €

Tapahtumapaikka

Joroisten Urheilutalo
Mutalantie 14
Joroinen, Suomi
+ Google Map