Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sami Pitkämön orkesteri & Johanna Försti + Jorma Uotinen – Toivetanssit

heinäkuu 28 | 19:00

35 €
Johanna Försti ja Sami Pitkämö

Sami Pitkämön orkesteri ja Johanna Försti ovat hurmanneet koko kansan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä. Joroisten Musiikkipäivillä kokoonpano nähdään Tanssipaviljonki Tulenliekissä Leppävirralla, jossa tämä loistava orkesteri vie parit tanssin tulisiin pyörteisiin. Iltaa täydentää Jorma Uotisen luotsaama jännittävä tanssikilpailu! Julkaisemme kisan säännöt ja ilmoittautumisohjeet kevään 2021 aikana. Koska kyseessä on savolainen pikkulauantai, myös yleisön toivekappaleita kuullaan illan aikana. Ilta tulee olemaan täynnä elämyksiä!

Johanna Försti tunnetaan myös Jo Stance -yhtyeen räväkkänä solistina sekä 2016 Tähdet tähdet -ohjelman tähtikilpailijana. Hän on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä lukemattomien eri artistien ja kokoonpanojen, kuten Trondheim Symphony Orchestran, UMOn, Lenni-Kalle Taipaleen ja Vantaan viihdeorkesterin solistina.

Sami Pitkämö on Viihdyttäjä isolla V:llä, osaaja, taitaja – mies, jolle mikään ei ole mahdotonta. Hän johtaa bändejä television huippusarjoissa, sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin, johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria ja tekee monenlaista yhteistyötä hyvän ystävänsä Lenni-Kalle Taipaleen kanssa duokeikoista yhteisen bändin esiintymisiin.

Tanssipaviljonki Tulenliekki saa nimensä takan liekeistä, jotka roihuavat keskellä pyöreää tanssipaviljonkia. Pyörähtämään pääsee pääparketin lisäksi kahdelle ulkolavalle, joista toisen keskellä kasvaa sembramänty. Alun perin metsäkämppänä toimineen rakennuksen hirret ovat näkyvillä tunnelmallisen Tulenliekin Kievarin salissa ja seiniä koristavat vanhat työvälineet, joita on ennen käytetty metsätöissä. Ravintolassa on A-oikeudet.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avautuu keväällä 2021)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai passi>>

Esiintyjät:

Sami Pitkämön orkesteri, solistina Johanna Försti

Kuvaaja Sami Pitkämö: StudioElite

Tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 28
Aika:
19:00
Hinta:
35 €

Tapahtumapaikka

Tanssipaviljonki Tulenliekki
Jylhäntie 30
Näädänmaa, Leppävirta, 79330
+ Google Map
Puhelin:
+358 44 9805400