Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sami Pitkämön orkesteri & Johanna Försti – Toivetanssit

29 heinäkuun | 19:00

35 €
Johanna Försti ja Sami Pitkämö

Tälle vuodelle suunniteltu Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto siirretään kesään 2021 vain pienin muutoksin. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian. Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Lue lipuista lisää tästä.

 

Sami Pitkämön orkesteri ja Johanna Försti ovat hurmanneet koko kansan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä. Joroisten Musiikkipäivillä kokoonpano nähdään Tanssipaviljonki Tulenliekissä Leppävirralla, jossa tämä loistava orkesteri vie parit tanssin tulisiin pyörteisiin. Iltaa täydentää myöhemmin julkistettava yllätysvieras ja jännittävä kilpailu. Koska kyseessä on savolainen pikkulauantai, myös yleisön toivekappaleita kuullaan illan aikana. Toivelista avataan Joroisten Musiikkipäivien somekanavissa kevättalvella. Ilta tulee olemaan täynnä elämyksiä!

Johanna Försti tunnetaan myös Jo Stance -yhtyeen räväkkänä solistina sekä 2016 Tähdet tähdet -ohjelman tähtikilpailijana. Hän on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä lukemattomien eri artistien ja kokoonpanojen, kuten Trondheim Symphony Orchestran, UMOn, Lenni-Kalle Taipaleen ja Vantaan viihdeorkesterin solistina.

Sami Pitkämö on Viihdyttäjä isolla V:llä, osaaja, taitaja – mies, jolle mikään ei ole mahdotonta. Hän johtaa bändejä television huippusarjoissa, sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin, johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria ja tekee monenlaista yhteistyötä hyvän ystävänsä Lenni-Kalle Taipaleen kanssa duokeikoista yhteisen bändin esiintymisiin.

Tanssipaviljonki Tulenliekki saa nimensä takan liekeistä, jotka roihuavat keskellä pyöreää tanssipaviljonkia. Pyörähtämään pääsee pääparketin lisäksi kahdelle ulkolavalle, joista toisen keskellä kasvaa sembramänty. Alun perin metsäkämppänä toimineen rakennuksen hirret ovat näkyvillä tunnelmallisen Tulenliekin Kievarin salissa ja seiniä koristavat vanhat työvälineet, joita on ennen käytetty metsätöissä. Ravintolassa on A-oikeudet.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja ja festivaalipasseja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Liput ja passit ovat myynnissä myös festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen) alkaen 4.5.2020 sekä tapahtumien ovilla tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai festivaalipassi >>

Esiintyjät:

Sami Pitkämön orkesteri, solistina Johanna Försti

Kuvaaja Sami Pitkämö: StudioElite

Tiedot

Päivämäärä:
29 heinäkuun
Aika:
19:00
Hinta:
35 €

Tapahtumapaikka

Tanssipaviljonki Tulenliekki
Jylhäntie 30
Näädänmaa, Leppävirta, 79330
+ Google Map
Puhelin:
+358 44 9805400