Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Stefan Astakhov & Kirill Kozlovski: Pietarin valkeat yöt

25 heinäkuun | 15:00

40 €

Tälle vuodelle suunniteltu ohjelmisto siirretään kesään 2021 vain pienin muutoksin. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian. Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Lue lipuista lisää tästä.

 

Tässä kartanokonsertissa kuulemme venäläisten säveltäjien muhkeaa musiikkia. Ohjelmassa on mm. Georgi Sviridovin ”Peterburg”, runoelma baritonille ja pianolle. Konsertin muita säveltäjiä ovat Aleksandr Borodin, Cesar Cui, Mihail Glinka, Modest Musorgski, Boris Sheremetev  ja Pjotr Tshaikovski.

Stefan Astakhov on saksalainen baritoni, joka on syntynyt Moskovassa vuonna 1997. Hän on opiskellut laulua Detmoldin musiikkikorkeakoulussa vuodesta 2015 ja Puolan Wrocławissa Karol Lipiński Akatemiassa vuodesta 2017.  Kauden 2018-2019 Astakhov oli myös Varsovassa Puolan Kansallisoopperan oopperaluokalla. Vuonna 2018 hän voitti kaksi laulukilpailua Saksassa ja sai erikoispalkinnon Hertogenboschin kansainvälisessä laulukilpailussa. Hän on laulanut Fiorellon Rossinin Sevillan parturissa, Bosunin Brittenin Billy Buddissa, Figaron Mozartin Figaron häissä ja Styxin Offenbachin operetissa Orfeus Manalassa. Stefan Astakhov voitti Kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun miesten sarjan vuonna 2019.

Kirill Kozlovski on sekä kotimaisissa että kansainvälisissä pianokilpailuissa menestynyt pianisti. Palkinnoista mainittakoon Jyväskylän pianokilpailun voitto vuonna 2004 sekä ensimmäiset palkinnot ”Ciutat de Mallorca” -pianokilpailussa Espanjassa vuonna 2003 ja Chopin-keskuksen pianokilpailussa Pariisissa vuonna 1998. Kozlovski on esiintynyt soolokonsertein ja kamarimuusikkona useilla kansainvälisillä festivaaleilla mm. Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Venäjällä, Virossa ja Espanjassa. Hänellä on ollut omia soolokonsertteja lukuisin orkesterien kanssa Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Liedpianistina arvostettu Kozlovski esiintyy maineikkaiden solistien kumppanina säännöllisesti Suomessa ja ulkomailla.

Konserttipaikkana on Joroisniemen kartanon sali, joka on avoinna yleisölle vain tämän Joroisten Musiikkipäivien tarjoaman konsertin ajan. Kartanon väentuvassa järjestetään klo 13 alkaen idyllinen puutarhalounas, jonka tarjoilevat taitavat ja iloiset LettuLeidit. Varaukset 18.7. mennessä: 044 595 5008 tai posti@lettuleidit.fi. (Menu julkaistaan myöhemmin.) Konsertissa on väliaika. LettuLeidit huolehtivat myös väliaikatarjoilusta. Tapahtuman kokonaiskesto on noin 1,5 tuntia.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja ja festivaalipasseja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Liput ja passit ovat myynnissä myös festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen) alkaen 4.5.2020 sekä tapahtumien ovilla tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai festivaalipassi >>

Esiintyjät:

Stefan Astakhov, baritoni
Kirill Kozlovski, piano

Valokuvaajat: Stefan Astakhov: Michael Döring, Kirill Kozlovski: Markus Kaarto

Tiedot

Päivämäärä:
25 heinäkuun
Aika:
15:00
Hinta:
40 €

Tapahtumapaikka

Joroisniemen kartano
Joroisniemenkehätie 143
Joroinen, 79600 Suomi
+ Google Map