Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Suomen Kanttorikuoro: Hyvä aina on kiittää Herraa

30 heinäkuun | 15:00

30 €

Tälle vuodelle suunniteltu Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto siirretään kesään 2021 vain pienin muutoksin. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian. Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Lue lipuista lisää tästä.

 

Suomen Kanttorikuoron juuret ulottuvat vuoteen 1892, jolloin ensimmäisen kerran esiintyi “Kanttorikööri”, kanttoreiden mieskuoro. Vuonna 1910 kuoro rekisteröityi, mutta sotien aikana toiminta hiljeni. Vuonna 1948 perustettiin Suomen Kanttorikuoro – Chorus Cantorum Finlandiæ ry, joka jatkoi kuoroedeltäjänsä toimintaa. CCF toimi mieskuorona vuoteen 2007 saakka, jolloin se avasi ovensa myös naisille ja kirkkomusiikin ammattiopiskelijoille.

Kuoro on konsertoinut historiansa aikana Suomessa yli 500 kertaa ja ulkomailla useissa Euroopan maissa sekä Yhdysvalloissa. Viime vuosina CCF:n ohjelmisto on perustunut kolmeen pilariin: tutut ja perinteiset hengelliset laulut sekä virret, klassiset kirkkomusiikkiteokset sekä uusi hengellinen kirkkomusiikki. Äänitteitä on ilmestynyt seitsemän. Joroisten kirkossa järjestettävän konsertin säveltäjiä ovat mm. Kaj-Erik Gustafsson ja Ola Gjeilo. Kuoroa johtaa Juha Mikkonen.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja ja festivaalipasseja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Liput ja passit ovat myynnissä myös festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen) alkaen 4.5.2020 sekä tapahtumien ovilla tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai festivaalipassi >>
Valokuvaaja: Reijo Koirkivi

Tiedot

Päivämäärä:
30 heinäkuun
Aika:
15:00
Hinta:
30 €

Tapahtumapaikka

Joroisten kirkko
Pieksämäentie 1
Joroinen, 79600 Suomi
+ Google Map