Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tähtisumua – Angelika Klas & Seppo Hovi -trio

29 heinäkuun | 15:00

30 €
Angelika Klas, Seppo Hovi, Antti Sarpila ja Heikki Sarmanto

Tälle vuodelle suunniteltu Joroisten Musiikkipäivien ohjelmisto siirretään kesään 2021 vain pienin muutoksin. Siirtyvät konsertit ja niiden uudet ajankohdat vahvistetaan mahdollisimman pian. Vuoden 2020 musiikkipäiville lunastetut ja varatut liput käyvät ensi vuodelle siirtyviin konsertteihin sellaisenaan. Siirto ei vaadi toimenpiteitä. Lue lipuista lisää tästä.

 

Svengaava trio Antti Sarpila, Pekka Sarmanto ja Seppo Hovi yhdessä monipuolisuudestaan tunnetun laulajattaren Angelika Klasin kanssa loihtivat säkenöivän ja unohtumattoman ohjelman kauneimpien klassikkosävelmien parissa. Vuosikymmenet vaihtuvat tähtien tuikkeessa Seppo Hovin värikkäiden ja viihdyttävien tarinoiden säestyksellä. Tapahtumassa kuullaan operetin, musikaalin, ikivihreiden ja viihdesävelmien helmiä unohtamatta legendaarisia jazzklassikoita.

Tapahtumapaikkana toimii Torstilan kartanon navetan komea ylinen, joka on kunnostettu juhla- ja konserttitilaksi. Konsertissa on väliaika. Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja ja festivaalipasseja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Liput ja passit ovat myynnissä myös festivaalitoimistossa (Mutalantie 2, Joroinen) alkaen 4.5.2020 sekä tapahtumien ovilla tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu tai festivaalipassi >>

Esiintyjät:

Angelika Klas, sopraano
Seppo Hovi, piano ja juonto
Antti Sarpila, klarinetti
Pekka Sarmanto, kontrabasso

Kuvaajat: Angelika Klas: Ville Paul Paasimaa, Seppo Hovi & Antti Sarpila: Heikki Tuuli

Tiedot

Päivämäärä:
29 heinäkuun
Aika:
15:00
Hinta:
30 €

Tapahtumapaikka

Torstilan kartano
Torstilantie 197
Joroinen, 79600
+ Google Map
Puhelin:
+358 40 771 5648