Ladataan tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taistelevat Tangot

heinäkuu 27 | 20:00

| 25€

Tango del norte – Harri Kaitila, tenori
Heikki Hämäläinen, sello
Sami Pirttilahti, bandoneon
Ville Westergård, piano
Harri Kaitila, laulu

”Taistelevat tangot”-konserttikokonaisuus on suunniteltu erityisesti Suomen 100-vuotisjuhlavuotta varten. Se on todellinen suuruuksien mittelö, jossa suomalainen ja argentiinalainen tango asettuvat tasapäisinä taistelemaan tangon herruudesta, Von Wrightin Taistelevien Metsojen hengessä. Ohjelmassa on noin puolet suomalaisia (mm. Kärki, Virta) ja puolet argentiinalaisia (mm. Piazzolla) tangon helmiä.

Tango del norte on kolmen ammattimuusikon vuonna 2011 perustama argentiinalaiseen tangomusiikkiin erikoistunut yhtye, joka on vakiinnuttanut paikkansa Suomen eturivin tangoyhtyeenä.

Wienissä laulukoulutuksensa saanut tenori Harri Kaitila tunnetaan erityisesti suomalaisen ja argentiinalaisen tangon tulkitsijana. Tango-ohjelmillaan hän on esiintynyt Keski-Euroopan ja Suomen musiikkifestivaaleilla, mm. Berliinin Filharmoniassa, Hampurissa ja muissa Saksan suurimmissa kaupungeissa sekä kotimaassa Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella. Harri Kaitila on laulanut myös Slovakian RSO:n solistina Bratislavassa esittäen suomalaissäveltäjien sekä Astor Piazzollan ja Carlos Gardelin tangoklassikkoja.

OSTA LIPUT

Tapahtumakumppani:

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 27
Aika:
20:00
Hinta:
25€

Tapahtumapaikka

Hotel & Spa Resort Järvisydän
Porosalmentie 313,
RANTASALMI, 58900 Suomi
+ Google Map