Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Timo Lassy -trio

27.7.2021 | 19:00

35 €

Timo Lassy on tullut suomalaiselle musiikkiyleisölle tutuksi maamme valovoimaisimpana jazz-artistina. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja Lassy on 13-vuotisen soolouransa aikana ja kahdeksalla kansainvälisesti julkaistulla levyllään tavoittanut niin kriitikot, levynostajat kuin ennen kaikkea liveyleisön energisillä esiintymisillään. Hänen musiikissaan korostuvat huippuunsa hiottu yhtyesoittaminen, vahvat sävellykset sekä viihdyttävyys.

Pitkän uran uuden suomalaisen jazzin kärjessä tehneen Lassyn ”Moves”-albumi palkittiin Emma-gaalassa vuoden 2018 jazzalbumiksi ja sitä on sekä kotimaisissa että kansainvälisissä huippuarvioissa kuvattu merkkiteokseksi, joka esittelee artistin tuotantoa laaja-alaisesti ja enteilee uusia taiteellisia avauksia ja suuntauksia. Joroisten heinäkuista iltaa varten Lassy on koonnut tiukan triokokoonpanon, johon kuuluvat kotimaisen jazzin tunnetut luottonimet basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen.

Konsertti  järjestetään Kartanogolfin Ravintola Kesäkartanolla. Katettu esiintymislava on terassin edustalla. Tarjolla on buffet-illallinen klo 18 alkaen. Ruokailu tapahtuu ravintolan lasiterassilla, josta voi seurata konserttia. Buffetin menu julkaistaan myöhemmin. Pöydät pyydetään varaamaan etukäteen ravintolasta 010 422 2380 tai heli.sarell@kartanogolf.fi. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet. Konsertin kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Tapahtumassa on väliaika. Väliaikatarjoilua ei tarvitse varata etukäteen.

Joroisten Musiikkipäiville voi ostaa lippuja Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupasta. Lippuja saa myös festivaalitoimistosta (avautuu toukokuussa 2021)  sekä tapahtumien ovilta tunti ennen esitysten alkua. Lippujen varaukset ja ryhmämyynti: 040 764 6990 ja info@joroinenmusicfestival.fi.

Osta lippu>>

Esiintyjät:

Timo Lassy, tenorisaksofoni
Ville Herrala, kontrabasso
Jaska Lukkarinen, rummut

Kuvaajat
Timo Lassy: Tero Ahonen, Ville Herrala: Sami Heiskanen, Jaska Lukkarinen: Tero Ahonen

Tiedot

Päivämäärä:
27.7.2021
Aika:
19:00
Hinta:
35 €

Tapahtumapaikka

Kartanogolf
Golftie 14
Joroinen, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.kartanogolf.fi